Подорож в Карпати з програмою очищення та практиками у місцях сили

Транспорт

поїзд, маршрутний автобус

Тривалість

6 діб

Ціна

5150 грн

Дати

26/02/2017
10/04/2017
  • сакральне місце України
  • В Карпати
  • Холодний яр
  • Подорож до Трахтемирова

#soliloquy-container-318{opacity:1}3 дні без їжі, 3 дні після того правильний вихід, 3 подорожі в місця сили з практиками, тричі купання в чані та ще багато цікавого! Все це припадає на початок Великого посту у християн.

Йде зима, період очищення природи, період підготовки до нового життя. У цей період людина як частина природи сам проходить процес очищення. Для цього у всіх системах знань про людину передбачений пост. У слов’ян пост просто збігався з циклами природи і це логічно. У християнстві до цього додали історію порятунку людства від гріхів подвигом Ісуса Христа, який воскрес після розп’яття і це стало основою Християнської доктрини. Взагалі мвіт живої природи  допомагає нам бути здоровими якщо ми з ними співзвучні. Взимку з початком посту відбувається очищення, а з початком весни, в умовах активного розвитку всього світу Nike Vance McDonald Jersey живої природи, активно включаються в роботу механізми розвитку. Якщо обмежити себе в їжі, ми включимо в собі механізми самоочищення та оздоровлення. Це потужний процес очистки та оздоровлення всього організму! Самому часом в умовах активного життя зробити це складно, з нами легко!

Приєднуйтесь!!! Це очищення на рік!!!

Що буде.
У нас будуть три купання в чані, одному з найкращих в Україні за складом води.

Ми зробимо три подорожі до місць сили і будемо робити практики взаємодії з ними

Щодня будемо займатися вправами для зміцнення здоров’я і енергетики:

  • елементи гімалайської йоги
  • унікальний самомассаж — активація
  • купання в гірській річці
    Будемо знайомитися з знанням козаків – характерників. Побуваємо на екскурсії в музеї магії, в старій гуцульській хаті, якій понад 300 років. Також зробимо  ходіння по вугіллю. Це буде цікаво, розвивально, корисно! Ви зміцните своє здоров’я, очистіть організм, отримаєте нові знання!

P.S. підписавшись на цікаві новини (форма на головній сторінці сайта справа під слайдером) і отримавши запрошення на подорож ви маєте гарантовану знижку на програму!

Post Author: sacred