Практика швидкого образного дихання

Транспорт

Тривалість

2,5 часа

Ціна

250

Дати

18/03/2017

Доброго здоров’я всім нам друзі! В суботу 18 березня з 11-00 до 13-00  буде практика швидкого образного дихання. Це по суті техніка ребефінга з використанням включення другої уваги, як це робиться в характерництві. Я бачу цю практику як спосіб відновлення цілісності людини через включення його ієрархії свідомості. Під цілісністю розуміється дотичність до первинного світу який проявлений в живій природі. Сучасна людина відокремлена від цілісності способом соціальних стосунків, де головним є реалізація особистості в ієрархії соціуму, який взагалі має інші завдання.  Отже людина відірвана від світу природи, світу реального життя. Причиною є відсутність знань і розрив з культурою наших предків. Саме це призвело до розриву із причинним світом, або тонким планом, звідки в інкарнацію приходять наші душі. Ми не пам’ятаємо своєї суті, для чого тут народились, тому не можемо себе реалізувати у цьому світі. Не знаючи себе, ми хворіємо.  Розрив з причинним світом відбувається в момент народження, формування основних якостей характеру в утробном періоді, самим процесом народження, і початком дихання. У сучасній системі знань тілесно орієнтованої психотерапії, що має назву бодинаміка, стверджується, що всі м’язи мають внутрішній психологічний зміст, записаний в момент їх активації і напруження. Оскільки перший подих робиться дитиною через активацію діафрагми, то вся ця інформація на ній записана. Треба її проробити через саме дихання. Відомий  трансперсональний психолог Станіслав Грофф провів дослідження комплексу проблем, пов’язаних з народженням, описав його, виділивши 4 періода. Всі проблеми пов’язані з народженням відносять до родової травми. Для їх проробки  Грофф створив спеціальне т. н. холотропне дихання (від ін-грец. ὅλος «цілий»). Сутність такого дихання –  повернення до цілісності через змінений стан свідомості, в якому відбувається переживання подій, витіснених у підсвідомість. Принцип той же – за рахунок прискореного дихання починається гіпервентиляція легенів в результаті чого вимивається СО2 з крові, звужуються судини мозку, відбувається гальмування кори головного мозку, активується підкірка, з’являється відчуття ейфорії, людина потрапляє у простір підсвідомості. В холотропному диханні після сесії розбирається все що сталося, аналізується і опрацьовується. Це досить складний і неоднозначний процес в якому інтерпретація події не однозначна. У варіанті ребефінга, (схожа дихальна техніка, яку створив Леонард Орр) за рахунок гіпервентиляції легенів той же ефект, що і при холотропі – людина потрапляє у свою несвідому частину психіки і проробляє свої травми. Використовуються декілька типів безперервного або пов’язаного дихання з акцентованим вдихом і розслабленим видихом. Зв’язне дихання має здатність зміни несвідомого від негативного до позитивного (філософія вдиху життя, видиху смерть або наповнення і звільнення).

Додавання до такої техніки образу, або включення так званого ментального дубля з заданим наміром дії  програмують відновлення цілісності. Це треба спробувати. Техніка на мій погляд більш ефективна ніж чистий ребефінг або холотроп. Так що приходьте в суботу на сесію такого дихання.

Місце проведення уточнюэться . Запитання по тел 0996052799, 0671712221

P.S. підписавшись на цікаві новини (форма на головній сторінці сайта справа під слайдером) і отримавши запрошення на подорож ви маєте гарантовану знижку на програму!

 

Post Author: sacred