Оздоровлення через очищення, вплив сакральних місць Карпат і практик взаємодії в програмі «Молодість, краса, гармонія»!

Транспорт

У вартість не включений

Тривалість

5 діб

Ціна

4650 грн

Дати

13/03/2017

Це 5-ти денна програма подорожі до Карпат, в якій використовуються вже відпрацьовані, з потужними результатами методики очищення через три дні без їжі з фізичними навантаженнями, подорожами в місця сили, купанням в чані та річці, практиками ментального бачення, ходіння по вуглям. Це частина програми фізичного очищення та енергетичного наповнення. Культурна програма включає в себе відвідування музея магії, старої, біля 300 років хати «Гражда», церкви, якій вже теж понад 300 років, знайомство з центром Гуцульщини – Верховиною!

Програма проведена була вже багато разів, досить насичена і ефективна. Найбільш потужним елементом цієї програми є включення у своєму організмі кожним учасником механізму утилізації клітинних відходів – аутофагії. На практиці цей механізм ефективно протидіє багатьом захворюванням, зокрема, нейродегенеративним, онкологічним і пов’язаними зі старінням – тобто потужне оздоровлення і омолодження. Аутофагія запускається при дефіциті харчування і голодування. Цікаво що в минулому році Нобелівську премію в галузі фізіології та медицини присудили за дослідження процесу аутофагії, що свідчить про його значущість у житті людини. Мінімально для запуску механізму аутофагії треба біля трьох діб не їсти, що самому в умовах міста зробити складно з ряду причин. Не вистачить в багатьох випадках енергії для нормального функціювання організму, а в Карпатах її багато. Потім треба пити багато структурованої природної води для заміщення інформації на клітинному рівнях, що в місті теж неможливо. Навантаженням та купанням в чані виводяться з водою токсини з м’язів, суглобів через посилений обмін речовин в енергетично потужному місці, фактично майже в центрі Карпат, де навколо багато ритуальних місць, місць сили.

Конкретно в програмі ми будемо:

  • кожного дня зранку робити практики активації і купатись в річці
  • подорожувати до сакральних місць (Писаний камінь, Лада Терношорська, Комори Довбуша)
  • двічі купатися в чані з цілющою водою
  • ходити по вугіллю
  • робити практики з використанням ментального бачення та відчуття
  • практики дихання
  • займатись фізичними вправами використовуючи елементи гімалайської йоги, асани
  • робити ментальні техніки із знань козаків – характерників

Програма проводиться в мальовничому місці Карпат смт. Верховині, недалеко від річки Чорний Черемош в садибі «Магурка». Програму по дням можемо вислати за письмовим запитом на адресу tit777@ukr.net

Зареєструватись можно за тел  067 1141557, 099 2875129,  Надія Горенко,  або бронюванням на сайті.

Питання за тел 0996052799, 0671712221 Ігор Титаренко, ведучий та керівник програми.

Post Author: sacred