Центр стратегічних досліджень українського козацтва

Центр стратегічних досліджень українського козацтва це науково- практична лабораторія в межах козацтва по дослідженню культурних знань та традицій існувавших в на нашій землі, з метою впровадження їх в життя українців. Адже носієм культури будь-якого етносу виступала спадкоємна традиція, що передавалась усно підготовленим для цього нащадкам. Така традиція та звичай сформували внутрішню, козацьку характерницьку  культуру, яка є націоформуючою культурою, становлення та розвиток якої забезпечує недоторканність та автентичність становлення як нації так і культури справжньої цілісної людини. Ці знання є сакральними, тобто такими що відкривають шлях до Бога, відкривають закон всередині що призводить до реалізації людської долі у відповідності із сенсом її земного життя.

Ситуація що склалась на Україні потребує пробудження  дієвої внутрішньої культури, опертої на етнічні здобутки автохтонного населення. Це приведе до здійняття національного духовного надбання, посилення цілісної, національної самобутності, розбудови економіки країни, врешті решт відновлення територіальної цілісності що має вплинути на стабільність європейських інтегруючих процесів.

Проблема технічного віку полягає в людському розумі, який замкнений сам на себе у суто зовнішнім світосприйнятті, образи та поняття якого відтіняють лише ілюзорний аспект справжнього світу. Від того особистісна амбіційність сформована системним, не людським, усвідомленням направляє рух суспільства до агресії, до фактичного самознищення.

Внутрішня, козацька характерницька  культура є спадкоємною від Орійської спадщини України, яка в свою чергу спирається на ведичне знання що отримувалось з рівня найвищої усвідомленості (супраментального плану) під час живого невербального зв’язку людини з цілісним аспектом світу пануючим на тонкому плані. Розкриття ведичного спадку орійської культури України здіймає енергетичну базу людини та її мистецтво ведення життя у складних умовах сьогодення. Результатом цього може стати значне подовження людського життя яке у випадку ведичної культури (знання – бачення у характерництві) надає можливості свідомого керування подійним полем на шляху життя.

В центрі, яким керує Василь Андрійович Чумаченко, напрацьовано досить багато різних методик щодо повернення у русло характерництва, як дієвої внутрішньої культури. Це в свою чергу може призвести до відновлення на всіх рівнях розуміння своєї долі, повернення міцного здоров’я та гармонії існування.  Василь Андрійович Чумаченко написав ряд книжок, розкриваючих зміст характерницької культури – “Шлях у невимовне”, “Крик пугача”, “Політ нічного метелика”. Є сформовані до видання “Характерницький чинник”, “Анталогія української мудрості”, “Орнаменталістика Трипілля”. В електронному вигляді ви можете отримати на замовлення всі ці книжки написавши на електронну адресу tit777@ukr.net

В центрі проводяться науково-практичні семінари, лекції, практичні заняття. Є також можливість корекції проблематики здоровья людини. Корекція проводиться на супраментальному рівні. бо саме там знаходиться зерно будь-якої проблеми. Зробити це можна надіславши листа із своїм запитом  на електронну адресу tit777@ukr.net

Також є цікаві програми подорожей в сакральні місця, місця сили з практиками, які веде Титаренко Ігор Володимирович, фізик, психолог, дослідник центру.

Віталій Степанович Опанащук  Верховний отаман Українського козацтва, проводить практичні заняття з зануренням у світ своєї підсвідомості.

На сьогодні всі розробки потребують значного фінансування. В центрі вони проводяться за власні кошти і тому будь-яка фінансова допомога буде внеском в розбудову в Україні квітучого  суспільства, що базуватиметься на внутрішній, дотичній до Бога культурі. Якщо у вас є бажання і можливість внести свій фінансовий вклад напишіть будь-ласка листа на електронну адресу tit777@ukr.net. У нас є цікаві проекти по створенню центру Характерницької культури в Києві, геронтологічного центру в Холодному яру. Всі вони потребують значного фінансування. Приєднуйтесь до розбудови суспільства щасливих людей тут, на цій землі!

Підписавшись на цікаві новини (форма на головній сторінці сайта справа під слайдером) ви будете в курсі подій центру.

Будьте здорові та щасливі)

Post Author: sacred