Пішли в Голосієво купатися, це реально сакральне місце! Змиємо зиму, наповнимося силою весни!

Транспорт

піша прогулянка

Тривалість

4,5 часа

Ціна

230 грн

Дати

12/03/2017

Доброго здоров’я всім нам друзі,  успіхів та гармонії! Весна, прокидається природа, запускаються механізми потужного розвитку, вмикаються внутрішні джерела енергії. З маленького насіння починає пробиватись велике дерево. Всі ви були у лісі і бачили осику. Це дерево висота якого досягає 30 м, а діаметр до 1 м, і таке дерево виростає з практично невидимого крихітного зерна (1000 шт. важать в середньому 0,12 м). Це ж скільки треба енергії що б так вирости? Де її стільки взяти? Все виявляється є навколо, просто люди забули, як можна брати енергію. Київ взагалі стоїть на її родовищі (Ки явлена, я тут http://sacred.in.ua/2017/02/02/goloseevo/ про це писав). Навесні це зробити простіше, прокидається природа, прокидаються дрімаючі ресурси нашого організму і що б це було інтенсивніше треба йому допомогти. Для цього у багатьох традиціях і культурах є піст, стриманість від «важкої їжі». Як показують дослідження і мій особистий досвід, навесні дуже добре діє на організм контакт з природою, обливання, купання в купелях, піші прогулянки. Це все стимулює обмін речовин, виводяться з організму продукти життєдіяльності клітин, він оздоровлюється. За допомогою купання можна робити капілярну гімнастику, яка дуже допомагає серцево-судинної системі в цілому. Додати до цього практики енергетичної взаємодії з пішою прогулянкою і отримаємо механізм потужної підтримки тіла, його оздоровлення та наповнення.

Запрошую в неділю 12 березня в подорож по Голосіївському лісі, в якому все це ми зробимо. Цей маршрут я вже давно розробив і він вже не раз пройдений. Починається він від першого Ореховатського озера. Біля озера робимо практики єднання групи, я розповідаю що, де, коли і йдемо. Спочатку місце подвійного жіночого потоку, там практика розкриття серця. Потім до так званого порталу Волхвів. Сакральне місце. Потім йдемо по старій лісовій дорозі до ще одного місця сили, де ростуть вікові дуби. Внизу під ним купіль «івановців». Її історія давніша і йде корінням в 17 століття. Я розповім про це. Потім маршрут на плато, де колись був, як кажуть легенди, древній град, а зараз росте найстаріше дерево лісу. Зробимо там цікаву практику ретроспективи ментального поля. І в завершенні пройдемо до купелі в Китаєво де і скупаємося. Біля Іванівської купелі можна буде облитися по техніці Порфирія Іванова. Саме Голосієво місце сакральне, місце сили і деякі екстрасенси стверджують, що це не просто ліс, це сакральна чакра Києва, а можливо і всієї землі! Геоглиф міста, утворений його рельєфною частиною, нагадує жінку, Богородицю (ми з вами Боги які забули про це) а Голосієвський ліс розташований у зона тім’ячка. При налаштуванні на ментальне бачення (а ми це будемо робити) можна побачити Волхвів, древніх магів минулого, стародавнє місто – Сур’яград. Загалом приходьте буде цікаво і корисно!

Збір о 10-00 на парковці біля ресторану Риф, це біля озера, недалеко від метро Голосіївська.

Завершення подорожі біля купелі в Китаєво, це Корчувате. Від купелі піднімемося на вулицю Ягідна. Там 470 або 52 маршрутка їде до метро. Можна пішки повернутися до Голосіївського монастиря і звідти до метро Голосіївська, до місця початку маршруту.

Питання за телефонами 0996052799, 067171221

P.S. підписавшись на цікаві новини (форма на головній сторінці сайта справа під слайдером) і отримавши запрошення на подорож ви маєте гарантовану знижку на програму!

Post Author: sacred