Сакральне про Український щит

Транспорт

Тривалість

Ціна

1000

Дати

Із школи має бути відомо всім яку структуру має тверда оболонки Землі, так звана літосфера. Вона досить неоднорідна і складається з різних структурних елементів, основними з яких є літосферні плити, які можуть бути континентальними або океанічними. Найбільш стабільні (в тектонічному плані) частини літосферних плит Землі називають  платформами, які виступають ядром для материків. Вони, за твердженням геології, сформувались сотні мільйонів років тому з гірських систем, що з часом зруйнувалися, а поверхня на цьому місці вирівнялася. Так утворився міцний фундамент, щит, на якому почали накопичуватися осадові породи, поступово створюючи потужний шар (чохол) землі. На землі, за припущеннями на основі досліджень, був колись один фундамент, утворивши один континент, де могло зародитись життя.

В XIX столітті вчений Августус Ле Плонжеон досліджував стародавні тексти майя на Юкатані і йому вдалося з’ясувати, що народ майя вважає своїми предками атлантів, єгиптян і жителів неіснуючого континенту Му. Цей континент частково затонув в наслідок геологічної катастрофи. Детальні карти цього затонулого континенту були знайдені на кам’яних скрижалях в Перу іспанським вченим Хав’єром Кабрера. Цей континент був місцем проживання високорозвиненої культури, яка цілком могла бути прабатьківщиною людства. Логічно припустити що на давніх фундаментах земної кори, на рівні щитів мають існувати сліди цієї культури. Найвідоміші  щити на нашій планеті це Канадський, Український, Алданский, та Балтійський. Там є великі родовища рудних корисних копалин (залізна руда, мідь, марганець, золото, нікель тощо). Так, в межах Алданського щита виявлені потужні поклади мідних руд і апатитів. На Українському щиті знайдені найбільші в світі запаси залізистих кварцитів. На карті, де зображені ці щити найбільш цікавою для проживання за кліматичними умовами мабуть є зона Українського щита. До того ж відомо що на Україні 27,8 млн га землі займають чорноземи, і це  8,7 % від світових площ. Отже територія України була заселена дуже давно і можливо є колисковою людства. На ній мають бути місця утримання потужних стародавніх джерел цілющого впливу на людину первинними природніми силами. Цей висновок логічно випливає з розуміння ідеї життя що виникло на цій планеті. Дійсно, навколо України, її історії, її мови, існує багато міфів та легенд. Всі вони не мають прямих доказів, але вартують уваги. Занедбаний технологічний стан економіки можливо є засобом над свідомості зберегти цю землю від руйнівного технологічного впливу і люди що тут живуть на генетичному рівні мають ключі єднання до цієї над свідомості. Тому то за відомою історією цієї землі людей, що тут проживають, весь час намагаються знищити, щоб уникнути розвитку свідомості і мати на землі слухняних біороботів з уніфікованою культурою. Є на зараз дуже багато досліджень про над потужності нашого мозку, які взагалі не використовуються. Наприклад у цій лекції Андрія Холопова.

Ще мабуть цікавим є дослідження загальної енергетики України – вона жіноча, тобто інська. Як було зроблено такий висновок? По-перше потужно розвинутий культ жінки. Саме її фігури та малюнки знаходять археологи. Це трипільські знакові форми жіночі, це скіфські постаті жінок на курганах. Хоча варто зазначити що і в інших культурах також більшість форм та зображень саме жінок. По-друге ментальний образ України це жінка, що побічно підтверджується мелодійністю мови, великою кількістю жіночих обрядових місць, лисих гір (де немає чоловічого потоку а є лише жіночій) і загальна енергетика, України співставляється з сердцевою чакрою. Про це можна почути від екстрасенсів, можна відчути просто уявивши цей образ і відслідкувавши в якій зоні тіла виникають почуття. По-третє в Україні насправді гарні жінки, які з легкістю народжують дітей))).

Жіночий потік це рух вгору знизу (проти годинникової стрілки рух маятника). Це зростання свідомості, це народження життя, це загалом рух до Бога!

Отож шановні ми маємо так жити, рухаючись  до увідомленості, до знань, які відкривають горизонти свободи і пізнання Всесвіту, дітьми якого ми насправді є).

Post Author: sacred