Характерництво. Лекція Василя Андрійовича Чумаченко

Транспорт

Київ, вул. Ільїнська 3/7, 4 поверх

Тривалість

2 години

Ціна

безкоштовно

Дати

17/03/2017

Шановні друзі! У п’ятницю о 16-30 відбудеться лекція Василя Андрійовича Чумаченко по темі характерництва в Україні. Що таке характерництво, поняття другої уваги з практичними включеннями. Це загальна лекція що дає розуміння цього поняття, крок в сторону розкриття багато вимірності людської свідомості, до якого прагнуть всі шукачі правди – істини цього світу. Адже в житті людини її власна творча реалізація є головною метою, так стверджують психологи і так є насправді. Щоб досягти такої реалізації необхідно зрозуміти себе, свою сутність. Людина невідокремлена від світу, є його часткою і світ в ній відображається. Це випливає з загальних міркувань і тому виникає необхідність розуміння навколишнього світу, єднання з ним.  Це мають робити духовні системи людського життя, але без внутрішнього настрою, без внутрішньої культури  зробити це неможливо. Цю функцію на Україні  колись виконувало характерництво, яке в рамках наукового підходу, можна визначити як досягнення певних здібностей людини, що відкривають багатовимірну природу світу, закони його існування у просторі та часі.  Ця можливість має бути закладена в кожну людину і відкривається  відповідними практиками, знаннями та способом життя людини, тобто її культурою.

Ось про це і  буде йти мова  на лекції Василя Андрійовича Чумаченко, який на сьогодні є одним провідних фахівців у дослідженні езотеричної культури України, автором статей, книг про характерництво. Василь Андрійович в рамках наукового підходу відтворив досить чітку, зрозумілу систему знань, що дає кожній людині відкрити в собі здібності характерника, жити у відповідності з «законом всередині», бути справжньою, гармонійною, цілісною людиною!

Вхід вільний. Адреса місця проведення вул. Ільїнська 3/7. Це актова зала лікарні №15. Вхід через приймальне відділення і далі направо на 4-й поверх.
Запитання по тел 0996052799, 0671712221, 0637420499

Post Author: sacred