Подорож до Буші 13 – 14, 27 – 28 травня.

Транспорт

Мікроавтобус

Тривалість

2 доби

Ціна

1900 грн

Дати

13/05/2017
27/04/2017

Це подорож в цікаве, з багатьох точок зору місце, де є геологічні, культурні, історичні та енергетично потужні місця. В плані історичних місць у нас буде екскурсія з місцевим гідом до Замкової вежі, збудованої на початку 17-го сторіччя, в музей археології, етнографічний музей та музей народних ремесел. Побачимо «працюючий» наскальний барельєф. З нами буде Володимир Іванович Панчук, який добре володіє ментальним баченням, може проглядати так звану тонку метрику і має взаємодію з різними рівнями свідомості. Він буде коментувати тонкоенергетиний простір де знаходиться цей відомий «працюючий» наскальний барельєф. Також побачимо з його коментарями мегалітичні споруди Гайдамацького яру. Там, у Гайдамацькому яру зробимо медитацію. Ще буде Парк кам’яних скульптур з бушовського пісковика який охоплює досить велику площу. Піднімемось на пагорб, під яким як кажуть легенди досі знаходиться підземний храм і в ньому досі йдуть служіння. Програма велика і розрахована на 2 дня.

Буша знаходиться на відстані 356 кілометрів від Києва і їхати туди треба біля 5 годин.

Програма така:

Виїзд з Києва о 8-30. Збираємось під «тарілкою», що недалеко від виходу з станції метро Либідська у 8-15

Біля 14 маємо бути на місці. Нас чекає обід.

Потім екскурсія по музеям і до барельєфу.

О 19 вечеря і після прогулянка по Буші

Зранку по бажанню підемо на пагорб зустрічати сонце. Сніданок. Потім до Гайдамацького яру і виїзд назад до Києва. Ночівля в місцевих хатах, варіант «зеленого туризму», досить цікаво і енергетично потужно.

На зворотній дорозі ми відвідаємо Лядовський Свято-Усікновенський монастир – перший печерний скит і перший християнський монастир цього краю. Заснований самим Антонієм Печерським, сьогодні він привертає увагу святинями і насичений духовною Силою. Також

Лядовський монастир відомий цілющими джерелами і ми обов’язковов них скупаємося та наберемо води. З гірської кручі при під’їзді до монастиря відкривається чудова панорама Дністра. Взагалі місце цікаве, потужне, ладуюче, можливо тому і монастир Лядовський)

Вартість подорожі 1900 грн.

У вартість входять всі витрати:

– проїзд на комфортабельному мікроавтобусі

– обід, вечеря в день приїзду та сніданок на наступний день

– всі екскурсії та супровід

– ночівля

Post Author: sacred