Зменшимо вагу, додамо здоров’я, покращимо фігуру і розширимо свідомість!

Транспорт

поїзд до Ворохти, далі мікроавтобус

Тривалість

6 діб

Ціна

6400 грн

Дати

27/10/2017

Друзі! Запрошую бажаючих скинути зайву вагу, очисти свій організм від шлаків, покращити свою фігуру і при цьому цікаво і активно відпочити в програму-подорож в Карпати з трьома днями без їжі і трьома днями після, з 28 жовтня (виїзд 27-го в п’ятницю ввечері) по 3 листопада ( 4-го вранці в суботу будемо в Києві).

Унікальність  програми в груповому ефекті голодування з інтенсивним рухом, активними водними процедурами і різними практиками включення в простір цілісності. В основі програми філософія багатовимірності людини, поєднана з науковим підходом в області правильного харчування і очищення організму.

Виявляється при дефіциті харчування і голодуванні запускається процес самоочищення клітин. Це процес утилізації клітинних компонентів т.зв. аутофагія (переводитися з грецького дослівно – самопоїдання). Мінімально для запуску механізму аутофагії треба близько трьох діб не їсти, що самому в умовах міста зробити складно з ряду причин. По перше не вистачає у багатьох випадках енергії для нормального функціонування організму, бо треба діяти в умовах соціуму, а в Карпатах анергії багато і відсутній вплив соціального середовища. Потім треба пити багато структурованої природної води для виводу шлаків з організму і заміщення інформації на клітинному рівні, що в місті теж неможливо. Навантаженням і купанням в чані через посилений обмін речовин виводяться токсини з м’язів, суглобів. Карпати енергетично потужні, тому не відчувається відсутність їжі і мінімальне відчуття дискомфорту! Програма включає в себе:

– очищення організму шляхом виведення з нього шлаків та енергетичного бруду через утримання від їжі 3 доби

– заміну інформації на клітинному рівні через пиття джерельною Карпатської води

– купання в холодній воді гірської річки

– купання в гарячій воді в чані

– кожен день вранці практики активації використовуючи елементи гімалайської йоги і самомасаж

– дихальні практики

– взаємодія з місцями сили Карпат

– характерницькі розвиваючі практики

– Вуглеходіння.

Проживання в комфортабельному котеджі, (душовою бокс, туалет, інтернет в кожному номері). Там же чан. Буде чотири захоплюючих подорожі, 4 купання в чані. Крім цього буде культурна програма. Ми побуваємо в музеї Гуцульської магії, в 300-річній гуцульській хаті «Гражда», зайдемо в церкву, якій вже більше 300 років, і познайомимося з центром Гуцульщини – Верховиною.

Протипоказань немає. Перед програмою тижнева підготовка (подробиці після реєстрації).

Вартість участі 6400 грн (при реєстрації і оплаті до 12 жовтня 5900 грн)

У вартість включені всі витрати разом з дорогою з Києва.

З собою треба мати килимок для занять в залі, взуття для походів в гори, одяг для спортивних занять, для купання.

Реєстрація на участь у програмі по тел 099 6052799, 067 1712221, 0637420499 (можна написати на tit777@ukr.net, і Вам зателефонують).

Це хороша можливість кардинально оздоровитися. Після програми підтримка в потрібному для Вас способі життя і харчування.

Ведучий і автор програми Титаренко Ігор – психолог, фізик, мандрівник по місцях сили, організатор і ведучий семінарів.

Приєднуйтесь, це корисно, цікаво та пізнавально!

Тепер докладніше про цілющі аспектах програми.

Вплив обмеженого споживання їжі вже більше 30 років досліджують вчені, і є багато даних, які підтверджують, що обмеження в прийомі їжі сприяє оздоровленню організму, зменшенню хвороб і збільшення тривалості життя. Є багато наукових підтверджень, що низькокалорійне харчування продовжує життя на 30-40% завдяки процесу аутофагії. Обмеження калорій активізує ген sirt1, який ще називають геном довголіття. Цей ген присутній у всіх живих організмів і допомагає їм пережити голод і недостатнє харчування і продовжити рід. Існують клініки лікування відсутністю їжі. При цьому використовується ще ряд механізмів. Про необхідність утримання від їжі говорять і релігійні обряди. У культурах багатьох народів перед важливою дією або прийняттям рішення намагалися очиститися від непотрібного шляхом голодування. Практично всі засновники релігій і різних напрямків розвитку пройшли довгий період відсутності їжі. Справа в тому, що в процесі своєї життєдіяльності в клітці накопичується сміття (відпрацьовані клітинні структури у вигляді білків, мітохондрій), який порушує нормальну роботу клітини, викликаючи запалення, прискорене старіння і мутації. Клітці просто необхідний процес очищення і природа передбачила його шляхом аутофагії. Процес відбувається таким чином: спочатку «сміття» упаковується в «мішок для сміття» – аутофагосому – мембрану, яку поглинає «сміттєвий контейнер» – лизосома, а потім розщеплює її до молекул, з яких будуються здорові тканини організму. Так клітина позбавляється від старих або віджилих компонентів, оновлюючи саму себе.

Таким чином клітини нашого тіла отримують необхідні енергетичні і будівельні ресурси, мобілізуючи внутрішні резерви. Важливим є те, що це сприяє видаленню хворих і пошкоджених частин клітини,  допомагає повернути роботу клітини в нормальний стан, зменшує запалення і уповільнює старіння.

На жаль у сучасної людини, з її пристрастю до висококалорійної їжі, надмірного вживання солодощів,  м’яса, 5-6-разового харчування, процес аутофагії практично повністю відключений. Це збільшує ризик розвитку хвороб порушеного обміну речовин, зниження імунітету, підвищення ризику мутацій, прискореного старіння і скорочення тривалості життя.

Активізувати Аутофагія можна шляхом голодування. Однак в умовах сучасного життя в організмі накопичилося безліч бруду від екологічних проблем, поганої води, поганої якості продуктів, їжі на швидку руку. Цей бруд сильно ускладнює можливість самостійно пройти процес лікувального голодування. Можуть через інтоксикацію відразу виникнути головні болі, через блокування енергетичних каналів різко падає продуктивність праці і фактично людина не може без їжі. Ми розробили і проводимо унікальну програму лікувального голодування в Карпатах з хорошою водою, помірними навантаженнями, купанням у річці, чаном і подорожами в потужні енергетичні місця, так звані місця сили.

Фізична активність – це ще один із способів посилити процес аутофагії. Вправи допомагають позбутися від токсинів в процесі потіння. Вважається, що для активізації аутофагії інтенсивні вправи більш ефективні, ніж легкі навантаження. Ідеальною є кількість, при якому вправи найбільш корисні для довголіття – а це від 150 до 450 хвилин помірних фізичних вправ в тиждень, що знижує ризик ранньої смерті на 31% і 39%, відповідно. Приділяючи хоча б 30% часу на тренування вправами високої інтенсивності, додатково збільшується тривалість життя приблизно на 13%, в порівнянні з тренуваннями, які постійно проходять в стабільно помірному темпі.

Все це ми врахували в нашій програмі додавши практики роботи з свідомістю і тілом.

Програма проведена була вже багато раз, досить насичена і ефективна. Для участі в програмі не потрібно спеціальної підготовки. Взяти участь в ній можуть всі бажаючі. Треба лише ваше прагнення бути здоровим і красивим і участь в програмі все це забезпечить! Приказка «Голод не тітка, пиріжка НЕ ​​піднесе» скасовується. Замість неї «Голод тітка, здоров’я додасть». Доведено Нобелівською премією!

Приєднуйтесь, буде круто і відмінний результат

Post Author: sacred