Новий рік в просто в горах Карпат! Чан, сауна, термальні джерела!

Транспорт

Поїзд 99 29 грудня

Поїзд 99 03 січня

Тривалість

4 доби

Ціна

5200 грн

Дати

29/12/2017

Друзі! Час минає швидко, та яскраві миті життя в пам’яті лишаються назавжди. Вже два роки я з друзями зустрічаю новий рік на лісовій галявині в горах Карпат біля села Лумшори, що славиться своїми чанами. Це запам’ятовується), це круто! Уявіть новорічну ніч, хрусткий сніг під ногами, довгий стіл з напоями та різними стравами, веселу музику, танці під зоряним небом, діда Мороза і снігурку з ялинкою, і звичайно новорічне багаття! Саме так все і відбувається.

В цьому році втретє будемо зустрічати новий рік в Карпатах біля Лумшор, на лісовій галявині. Будуть конкурси, новорічні танці і просто весело. До цього буде купання в чані, сауна, а після нового року продовження в колибі. Ще буде подорож з купанням у термальних джерелах.

Загалом програма така:

29 грудня виїзд з Києва до Ужгорода о 17:49 поїзд 99.

30 грудня приїжджаємо в Ужгород о 10-ї годині і їдемо до нашої бази «Полонина ДБК-3». Розміщаємось, потім обідаємо і після ознайомча прогулянка по місцевості. Вечеряємо і після з 20-ї до 24 години буде сауна (година на 7 осіб).

31 грудня після сніданку і відпочинку заплановані вдень купання в чані. Група 28 осіб, буде розбита на три чані по дві години. Це дуже цікавий досвід, вам сподобається. Після обіду відпочинок і вільний час. Готуємось до зустрічі Нового року.

1 січня Новій рік! Святкуємо на лісовій галявині до 3-ї години.

Сніданок буде біля 10-ї і після прогулянка через гори в село до старої церкви 18-го сторіччя. На зворотному шляху завертаємо до місцевої,  на мій погляд дуже мальовничої колиби, де нас чекатиме новорічний стіл. Після обіду повертаємось назад до бази. Відпочиваємо.

2 січня після сніданку виїжджаємо до термального джерела в місті Косіно. Поїздка практично на цілий день. На зворотному шляху заїдемо в Мукачево. Подивимось місто, можна поїсти та їдемо на базу.

3 січня після сніданку виїжджаємо в Ужгород. В Ужгороді буде кулька годин для прогулянки по місту. Сідаємо в поїзд о 16:49 і їдемо в Київ.

4 січня в 7:18  будемо в Киві.

Проживання на базі «Полонина ДБК-3». Це ще радянських часів база, але з усіма зручностями – в кожному номері туалет та душ. Номери по 2, 3 та 4 особи. Харчування там же, в кафе на першому поверсі. Кухня домашня, смачна.

Вартість програми з усіма витратами (проїзд туди і назад, купання, проживання, чан, сауна, термальні джерела) 5200 грн. Для дітей знижка. Група 28 осіб. Для участі треба написати на пошту tit777@ukr.net, із зазначенням ПІБ, телефон та кількість бажаючих. Питання за тел. 099 6052799, 067 1712221, 063 7420499 Ігор Титаренко, організатор та ведучий.

Приєднуйтесь завчасно. Білети будемо купувати відразу при відкритті продажу білетів!

Гарного всім дня!

Post Author: sacred