21 – 25 листопада подорож до Кельна, Амстердама, Гента

Транспорт

Літак. Виліт 21-го з Жулян, 25-го назад

Тривалість

4 доби

Ціна

475 евро

Дати

21/11/2018

Всім гарного дня і настрою. Пропоную подорож до цікавих місць в Европі та разом з цим просто побути в просторі потужної соціальної організації старих европейських міст, що добре впливає на структуризацію особистості. Виліт  21 листопада, середа, в 19-45 з Жулян. Подорож всього на 4 дні під час якої подивимось в Амстердамі музей Вангога, подивимось блошиний ринок, квартал червоних ліхтарів, храм Миколи Чудотворця з чарівною іконою, в Генті, колись другому за значенням та розвитком міста в Європі після Парижу, масонський храм Святого Бавона, інші храми та саме місто. Один день субота буде за нашим бажанням на вибір або з’їздити в рибальське село в 20 км від Амстердама, або в аутлет за покупками, або в Гаагу, або просто погуляти і покататися на велосипеді по Амстердаму. 25 листопада неділя, повертаємось в Кельн і заїдемо в Ахен, місце де три країни Німеччина, Бельгія і Нідерланди з’єднаються разом. Цікаве місце. Піднімемося на вежу. Потім далі в Кельн і зайдемо в Кельнський собор, кілька годин на шопінг і ввечері в 21-45 виліт до Києва. В Києві в Жулянах будемо біля 1-ї ночі.

Зручно, швидко, без довгих переїдів автобусом, перетину митниці з Польщею та іншої головного болю. Буде власний авто на весь час подорожі.

Вартість подорожі на чотири доби з авіаперельотом, проживанням, переїздами і музеями 475 євро (без їжі). Ціна актуальна за умовами перевізника. Чим швидше купити квитки тим краще.

Для участі зателефонуйте по телефону 0996052799, 0671712221 і перерахуйте на квитки туди і назад 100 євро за курсом на карту (номер карти після реєстрації)

Post Author: sacred