Програма очищення всього організму і свідомості в Карпатах

Транспорт

Потяг і маршрутний автобус

Тривалість

4 доби

Ціна

5700 гривень

Дати

18/02/2019

Основа програми триденне голодування з подорожами в місця сили, купаннями в чані і в гірській річці, регулярними розвиваються практиками.

Це унікальна програма, що поєднує в собі фізичне очищення, розширення свідомості і можливостей завдяки взаємодіям з місцями сили, купанням в річці та чані, практикам «екстремальної духовності» і різним розвиваючим практикам.

В програмі:

– подорож до легендарного «Писаного Каменя».

– подорож до Лади Терношерскої, мегалітичного святилища, якому понад 10000 років

– подорож до «Комор Довбуша»

Зробимо практики які відновлюють енергетичну матрицю людини, попрацюємо з чоловічим Родом, зі своїм космічним Я, з жіночим Родом і включенням в різні горизонти нашого життя.

Також в програмі:

– швидке образне дихання

– щоденна практика самомасажу з елементами даоської йоги, козацького здрава, тибетського  лімфатичного самомасажу

– характерницькі практики

Будемо щодня вранці купатися в структурованій воді гірської річки (яскраві переживання і потужне очищення), ввечері в чані, одному з кращих в Україні і паритися в сауні.

Перші три дні будемо обходитися без їжі, «їсти» тільки чисту карпатську воду і після голодування правильний вихід з переходом на правильне харчування. Це запускає процес очищення на клітинному рівні т.зв. аутофагії! Перед початком програми три дні підготовки (рекомендації в листі).

Програма проведена вже багато разів з відмінними результатами і відгуками. Вже є спільнота учасників програми, що підтримують один одного у виборі здорового, усвідомленого, розвиваючого способу життя!

Приєднуйтесь! Це варто спробувати, адже життя йде стрімко і потрібно багато встигнути, а для цього треба бути в хорошій формі!

 

Проживання в 2-х місцевому комфортом номері з усіма зручностями, в дерев’яному будиночку садиби «Магурка» в Верховині Івано-Франківської області. Інтернет по всій базі, чан поруч.

З собою каремат для занять в залі, зручний одяг для походу в гори взимку.

Вартість участі в програмі з усіма витратами 5700 грн. (Без дороги до садиби «Магурка») при реєстрації до 31 січня. З 1 лютого 6300 грн.

Початок програми о 13-00 18 лютого. Добиратися найпростіше на поїзді до Ворохти і далі так Верховини на маршрутному автобусі або попутному транспорті. Карта нижче.

Група всього 8 осіб. Для участі зареєструйтесь за посиланням на сайті і після відповіді внесіть 1500 грн передоплати. Питання по тел +380996052799 (вайбер), +380671712221, +380637420499 Ігор Титаренко, організатор і ведучий.

Електронна пошта tit777@ukr.net

Приєднуйтесь! Будемо здоровими і успішними!

Post Author: sacred