Здоров’я та успіху!

Транспорт

Потягом до Ворохти або Івано-Франківська, далі до Верховини маршруткою

Тривалість

5 діб

Ціна

5900 грн

Дати

18/03/2019

Вашій увазі пропонуються дві програми орієнтовані на закладку фундаменту міцного здоров’я та успішного життя в період з 18 по 23 березня, що включає день весняного рівнодення в Карпатах!

З 18 по 22 лютого в Верховині пройшла програма очищення організму, основа якої три дні без їжі з різними практиками і водою. Вийшло добре! Схудли в середньому на 5-8% ваги (5,2 кг одна з учасниць, я на 4,7 кг.) Отримали багато енергії, гарне самопочуття, позитивний настрій! Цікаво що водій, який нас возив до місць сили виявився практикуючим голодування вже 25 років! Почав він практикувати лікувальне голодування в 40 років, відчувши проблеми зі здоров’ям і зараз, йому вже 65 і відмінно себе почуває! Він не п’є таблеток, не ходить до лікарів і мало хто може з ним позмагатись при підйомі в гору. І найголовніше – він живе у своє задоволення. Займається справою яку любить, гармонійно почуває себе на всіх рівнях. Тобто очищення відбувається на фізичному рівні, оскільки тіло наша історія то і вона змінюється, ладуються ситуації навколо!Він має свою, відпрацьовану роками систему. У січні він практикує три дні без їжі, в лютому також голодує і обов’язково в березні, в період весняного рівнодення. Дуже важливий час для закладки фундаменту здоров’я. Його досвід і моя особиста практика підвели до організації та проведенні в березні, в період весняного рівнодення таких двох програм:

1) 3-х денне голодування з практиками, подорожами, купаннями в чані і річці для кардинальних і різких змін;

2) детокс – очищення організму від токсинів, шляхом кардинальної зміни харчування з додаванням даоських практик, купань, подорожей в місця сили і лекцій на тему харчування для тих, хто плавно хоче перейти до більш здорового способу життя.

Ведучі програм Ігор Титаренко та Олександр Пучко.

Ігор Титаренко – автор і ведучий програм подорожей-тренінгів, фізик, психолог, дослідник і практик різних систем знань ( «Характерництво», гімалайська йога, тибетський буддизм, Рей-ки, Таро, Руни)

Олександр Пучко – майстер даоської йоги і оздоровчого цигун, дієтолог, фізіо-, фіто-терапевт, автор унікальних методик оздоровлення і відновлення організму людини в умовах сучасного ритму життя.

Обидві програми спрямовані на закладку потужного фундаменту здоров’я для радісного і успішного життя. Без їжі працює могутніше, однак потрібні зусилля, а т.зв. детокс – це перехід на правильне харчування з переорієнтацією свідомості учасника, щоб не повертатися до колишнього способу життя.

Ви можете вибрати найбільш комфортний для вас варіант. Під кожну програму формуються окремі групи, але проходити вони будуть в одному місці з загальними подорожами, купаннями чані і річці, практиками.

Дати проведення: з 18 по 23 березня (виїзд з Києва 17-го в неділю і повернемося до Києва 24-го також у неділю).

Місце проведення: Верховина, садиба Магурка. Розміщення двомісне. В номері всі умови, є інтернет, поруч чан.

У програмі: Щоденні ранкові практики, купання в чані, три подорожі в місця сили: до Ладі, Писаний каменю, Комори Довбуша, відвідування музею магії. Учасники програми познайомитися з досвідом Олександра Пучко по дослідженню принципів харчування. Будуть заняття даоської і гімалайської йогою.

В рамках характерницької культури буде кілька трансперсональних технік, які розширюють горизонти свідомості:

  • Вуглеходіння
  • швидке образне дихання
  • розвиток ментального бачення і включення в місцях сили в простір Цілісності

Вартість програми без їжі 5900 грн., з їжею 6700 грн. У вартість входить: проживання, все подорожі, практики, харчування. Не входить у вартість  дорога до місця проведення програми і назад. Для учасників попередніх программ діє снижка 10%

Для участі забронюйте місце по посиланню і після спілкування з менеджером внесіть передоплату в розмірі 1000 грн. Доїхати до Магурки можна самостійно або в групі. Квитки будуть купуватися 2-го березня. Телефони для довідок +38 0671712221 (вайбер), +38 0996052799, +38 0637420499

Post Author: sacred