Ексклюзивний Практикум “Фрактал сили” в Чернігові 25.05.2019

Транспорт

Мікроавтобус

Тривалість

12 годин

Ціна

1500 грн

Дати

25/05/2019

Пізнай себе невід’ємною частиною навколишнього простору для усвідомленого контакту з дійсністю …

Людина часто не усвідомлює, не відчуває навколишній простір, який є не тільки фактичною реальністю в “цей” момент часу, але і наповнений певним силовим візерунком, що сформувався багатовіковою культурною та історичною спадщиною.

Через пробудження природної здатності безпосереднього сприйняття і ототожнення себе з простором можлива якісна переоцінка себе і свого місця в житті, в соціумі, в об’єктивної реальності, що надалі дає можливість “називати речі своїми іменами”. Один із способів такого ототожнення – чисте враження…, натхнення…

Ви отримаєте практичний досвід, можливість усвідомлено відчути значення і цінність вислову «стати своїми ногами на землю», тим самим сформуєте передумову для усвідомлення так званого стереотипу (силового візерунка) і залучення до нього.

Навіщо все це? По завершенню практикуму кожен з учасників зможе отримати персональну відповідь, виходячи з отриманого особистого досвіду.

Чому Чернігів? Чернігівська земля (Сіверщина) розглядається як один з ключових енергетичних центрів, який зберігає безліч історичних артефактів і формує унікальний силовий візерунок.

Ведучій Практикуму – Костянтин Солдатенко:

– автор Системного методу “АКЦЕНТ” – метод досягнення персонального балансу;

– автор книг “ОБРІЙ”, “АКЦЕНТ” і роботи “КОНСТАНТ”, в якій виклав основи і принципи методу як частини світогляду;

– інструктор Чжун Юань Ци Гун, 10 років досвіду тренерської діяльності Таеквон-до ITF (1DAN).

Програма Практикуму:

7.15 – Київ. Збір біля готелю «Турист» (станція метро Лівобережна).

7.30 – Виїзд з Києва.

10:00 – Чернігів. Теоретична частина в студії «Клуб Життя». Знайомство з технікою і розуміння послідовності занять для максимально ефективного проходження етапів Практикуму;

11:00-12:30 – Практичне заняття “Полянка”. Засвоєння базових алгоритмів Системного методу “АКЦЕНТ” і його пробне застосування, занурення в процес.

12:30-14:00 – Обід

14:00-16:00 – Болдині гори та Антонієві печери. Короткий екскурс. На відміну від стандартної екскурсійної програми ведучий Практикуму пропонує поглянути на ці місця зовсім з іншого боку – з точки зору енергетики. Наповнювальна практика, звукові та вібраційні вправи, доповнені естетичним враженням, дають глибинне наповнення силовим візерунком, який стає частиною вас.

16:00-18:00 – Чернігівський Вал: Борисоглібський собор, Спасо-Преображенський собор, коротка пізнавальна екскурсія по Дитинця. Час для вільної прогулянки.

Разом з ведучим Практикуму ви доторкнетеся до цих об’єктів на рівні внутрішніх відчуттів, з’єднавшись з їх простором вібраційної практикою.

18.00 – Виїзд з Чернігова до Києва.

Вартість Практикуму – 1500 грн. У вартість включено:

  • практичні і теоретичні заняття;
  • трансфер Київ – Чернігів – Київ і за місцем;
  • вхідні квитки;
  • обід.

Програма Практикуму насичена і цікава!

Ви – познайомитися з альтернативною версією сприйняття навколишнього простору і себе як його невід’ємної частини.

Ми – будемо раді поділитися з вами цінністю, бо справжня цінність бездонна і невичерпна …

Для участі необхідно зареєструватися і внести передплату в розмірі 300 грн. на карту (надсилається в повідомленні після реєстрації).

Реєстрація та організаційні питання за тел. 0677849282 (Viber).

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПРАКТИКУМ:

“Полянка”. Як часто вам доводиться відслідковувати стан, коли вируючих думок ну просто немає? Куди в такому випадку спрямований акцент вашої уваги? Від того, куди і як він спрямований залежить досягнення результату.

На “Полянці” ви засвоїте базовий комплекс тілесно-орієнтованих вправ Системного методу “АКЦЕНТ” і відчуєте ефект концентрації уваги “тут і зараз”. Це базова умова, що дає можливість отримати враження, відчути простір, характерний силовий візерунок. Також спробуєте і підбірку вправ різних напрямків: авторський комплекс, в якому зустрінете вправи від Цигун до “практики друїдів”, ситуаційно з’єднуючись з природою …

Болдині гори – це історичний і енергетичний артефакт дохристиянської доби, про що свідчить курганний ансамбль і археологічні знахідки ряду історичних періодів.

Ви отримаєте короткий екскурс і зробите нескладну наповнювальну практику, як один з елементів враження силовим візерунком.

Антонієві печери – одна з найдавніших пам’яток і найзагадковіше місце Чернігова. Легенди про них ходять вже більше 900 років, але найбільш дивне – те, що всередині дійсно кояться речі, незрозумілі з точки зору науки. Печери заклав засновник Києво-Печерської лаври Антоній Печерський у другій половині XI століття. Тут він влаштувався остаточно і тут закінчив свій життєвий шлях. Уже в XII столітті, на території монастиря була зведена і прекрасно збереглася до нашого часу Іллінська церква, а печери продовжували розширювати аж до XX століття. Про монастир і про ченців ходило безліч переказів і легенд. У найбільш загадковій з них розповідалося про гігантський підземний хід від Антонієвих печер до самої Києво-Печерської лаври. Підземні церкви комплексу здивують вас своїми розмірами, а їх акустичні характеристики “проберуть” до мозку кості …

На відміну від стандартної екскурсійної програми ведучий Практикуму пропонує подивитись на це місце абсолютно з іншого боку: з точки зору енергетики. Звукові та вібраційні вправи, доповнені естетичним враженням, дають глибинне наповнення силовим візерунком, який стає частиною вас.

Чернігівський Вал називають Дитинцем, адже свого часу він був найбільш укріпленої внутрішньою частиною міста, в якій знаходилися всі життєво важливі органи.

Таких гармат, як на Чернігівському валу, ніде більше не побачиш, в Україні – точно! Всього їх 12, і це місце по праву вважається одним з найкрасивіших і мальовничих в місті!

Спасо-Преображенський собор закладено чернігівським князем Мстиславом Володимировичем. Його будівництво почалося кількома роками раніше початку будівництва Софії Київської, яка офіційно вважається першим православним храмом на Русі. Внутрішня атмосфера дивує своєю старовинною міццю, а акустичні характеристики собору залишаються неперевершеними до цього дня.

Борисоглібський собор зараз є музеєм архітектури. Він побудований в ХІІ ст. як усипальниця князівського роду Давидовичів і головний кафедральний храм. Собор розташовується на місці ще більш старовинної споруди, що багато разів перебудовувалася – на місці стародавнього капища, тобто на багатовіковому місці сили. Почесне місце в музеї займають Ворота Івана Мазепи серед безлічі ікон та історичних експонатів.

Учасникам практикуму пропонується доторкнутися до цього “артефакту просто неба” на рівні внутрішніх відчуттів, з’єднавшись з простором собору вібраційної практикою.

Post Author: sacred