7-го липня неділя в Голосієво о 19-00 вуглеходіння. 

Транспорт

пішки від входу на виставковий центр

Тривалість

3 години

Ціна

350 грн.

Дати

07/07/2019

Оскільки людина багатовимірна і в першу чергу являє собою втілення Духу, то відповідно до цього в культурі багатьох народів були обряди на єднання з Духом, включення в простір цілісності де панує гармонія і лад. На Івана Купала в Україні збирались парами і без пари, на обряд очищення та гармонізації відносин і внутрішнього простору. Це дійство відбувалось навколо багаття. Спочатку було певне налаштування на обряд, потім включення, танок, стрибки через багаття і в кінці по вуглям. Правда в основному використовувались стрибки. В стрибку пара або одинак мав поєднатись фізично і в модельному просторі з вогнем у відповідному намірі і тоді відбувався внутрішній спалах, в результаті якого і було необхідне включення на очищення та гармонізацію.
Ще у цьому була дуже важлива річ. При дійсно включенні прибирались кармічні залежності! Тобто відносини формувались ніби з нуля (на баченні як спадання обручів).
У неділю в Голосієво буде проведений такий обряд. Ми зробимо багаття з закладеним наміром. Потім почнемо процес включення поєднуючи зовнішній рух з рухом у другій увазі, далі танок, стрибки і після цього рух по вуглям з попереднім психофізичним налаштуванням.
Збираємось о 19-й годині 7-го липня біля входу на виставковий центр зліва під колонами.
Вартість для пар 600 грн, для одного 350 грн. Приходьте парами, або окремо (може пару знайдете)).
Для участі просто приходьте. Питання 0671712221, 0996052799

Post Author: sacred