Подорож до Трахтемирова 30 листопада 2019 року

Транспорт

микроавтобус від Либідської

Тривалість

12 годин

Ціна

700 грн

Дати

30/11/2019

Пізньою осінню в світі живої природи відбувається оновлення. Дерева скидають листя, трава віддавши життєву силу насінню засихає, перетворюючись для нього життєвою основою. Тобто все що прожило себе відмирає і приходить матриця нового життя. В місцях сили це відчувається особливо яскраво. Нещодавно, в середині листопада були на Трахтемирові і прояв матриці нового, як власного ідеального власного образу був дуже яскравим. Можна відслідкувати як деякі дерева перетворюються в магічні! У них зникає стала полярність руху енергії, вони ніби готові прийняти новий образ і дія людського наміру ними посилюється. В цілому енергетика чистіше і яскравіше в кінці осені.  Так, циклічно все в світі відбувається і це треба прийняти, бути до цього готовими і вміти розуміти природу і отже себе як її частку.

30-го листопада в останній день осені буде ще одне, завершальне у цьому році подорож на Трахтемирів з центром супраментальной психології.

Ми відчуємо енергію цього потужного місця, проведемо різні практики взаємодії. Це будуть практики:

  • практика «Вібраційний паспорт» біля дерева-хреста
  • біля козацького дубу суфійська практики
  • на стежці «Хода в ході»
  • рух в образі до розлому і взаємодія з енергією витоку
  • позбуття зайвого

Цікава історія цього півострова. Вона торкається козацтва і тому Трахтемирів інколи називають козацькою столицею, що насправді було у 16 – 17 сторіччі. Інше тлумачення тракт миров, або світів або переходів. Тобто містичне місце зв’язку з тонкою природою світу! Як раз і погоду обіцяють містичну), це туман і можливо морось, як раз щоб зазирнути далі, в т.з. «тонкеий план». Листя там вже опало, все заспокоїлося, мало людей, тихо.

Пройдемо біля 14 км. Побуваємо на висоті 222, побачимо «Монастирок», «Марків шпиль», гряду. Мета такої подорожі як і інших з циклу подорож-тренінг скорегувати власне життя, додати здоров’я енергії, і все це за рахунок єднання з простором «Цілісності» часткою якого ми є.

Бо як кажуть Орії «Не всі ви є», а треба бути, бо щастя це і є усвідомлене буття тут і зараз в радості, гармонії і Любові!

Вартість 700 грн.

Збираємось о 7-50 під «тарілко» на Либідській (далі за зупинкою в сторону автовокзалу). Буде мікроавтобус. Відстань в одну сторону біля 140 км. Для участі треба зареєструватись 0671712221 (вайбер) і внести 300 грн передплати.

Гарного всім дня, здоров’я та успіху!

Post Author: sacred