22 грудня в неділю практика вуглеходіння

Транспорт

пішки від входу на ВДНГ

Тривалість

3 години

Ціна

350 грн

Дати

22/12/2019

22 грудня в неділю, о 6:19 (за Київським часом), в Північній півкулі зимове сонцестояння 2019 року. Це найкоротший день, а ніч – найдовша в цьому році. З точки зору астрономії Сонце знаходиться на найбільшій кутовій відстані від небесного екватора. Висота Сонця над горизонтом в момент зимового сонцестояння мінімальна. Ось відео про рух нашої землі навколо сорнця:

https://www.youtube.com/watch?v=zmxX1kjB9QA

Цікавим є стан свідомості в цей день. Закінчився енергетичний спад, пов’язаний зі зменшенням енергії сонця, що логічно, і настала пауза в динаміці змін потоку енергії, т.з. нуль-перехід. Стан організму людини, як частини природи, відображає зосереджений спокій, як перед початком руху, в очікуванні збільшення потоку енергії сонця. Знову ж дотримуючись формальної логіки треба перед цим очистити організм і прибрати гальмуючі зростання і розвиток людини програми з свідомості і підсвідомості. Наші предки дійсно так і діяли в своїх обрядах і традиціях. Це очищення шляхом стрибків через вогонь, спалювання старого через мотанку, ходіння по вугіллю. В своїх будинках робилось прибирання, в роботі підведення підсумків. Це на сьогодні є актуальним і для нас. Ще цей день можна співвіднести з філософією Творіння, в якій Всесвіт виник шляхом з’єднання полярностей або частки і античастки. Це Великий вибух Світла з точки. Принципово різних напрямків в поширенні Світла з точки всього 6. Саме 6 головних свят і відзначали раніше. Це 4 дні сонцестояння плюс 6 січня – Різдво (Народження Я Духовного) і 6 липня (хрещення або з’єднання всіх аспектів). У такому контексті Зимове сонцестояння – це закладка циклу розвитку, весняне рівнодення початок циклу, літнє сонцестояння максимум, весняне завершення. Виходить найбільш значущим є зимове сонцестояння. 6 січня і 6 липня свята внутрішнього плану, рівновіддалені від відповідних днів зимового і літнього сонцестояння. У всі ці дати деякі люди «бачать» дивне світло. Його називають «Горнім». В певному розумінні це світло є ладуючим, тобто таким що відновлює енергетику людини. Мабуть це тому що світло в ці моменти, як прояв свідомості Цілісності (Ідея Творіння) точно відповідає фазам життя. Отже у такі дні можна коригувати себе шляхом взаємодіяти з ним. Для цього вочевидь на нього налаштуватись. Таке налаштування є зміненим станом свідомості, який відповідає настрою Цілісності. Це є вихід за антропний бар’єр, де нема особистості, нема соціальної свідомості а є  т.зв. трансперсональна, або супраментальна. Ось для цього і влаштовувались ритуалі и вогнем.

Саме про піде мова 22 грудня з 16-00 на практиці вуглеходіння. Багаття зібрано. Вийшло 7 колодязів як 7 тіл (шість зовнішніх і одне внутрішнє), як 6 свят і 7-ме сама людина, як 6 граней куба (свідомості) і 7-ма його внутрішній простір.

Така філософія. Збір біля входу на виставковий центр в 16-00. Вартість 350 грн. Для участі в програмі достатньо повідомити про своє рішення прийти на вайбер 0671712221.

Post Author: sacred