Вуглеходіння 20 березня 2020 року.

Транспорт

самостійно до Виставкового центру

Тривалість

3 години

Ціна

400 грн

Дати

20/03/2020

Цей рік – рік незвичайних дат з двійкою, і вони знаменують зміни. Другий аркан в Таро – Жриця, вхід в підсвідомість і бачення реальної картинки світу або по-іншому входження у внутрішній світ звідки створюється зовнішнє. Епідемія коронавірусу закрила зовнішнє, відкривши шлях до внутрішнього. Уже все відбувається!

20 березня 2020 року, (теж дата знакова!) п’ятниця, о 5 годині 50 хвилин по Києву настане момент весняного рівнодення. Це означає що протяжність дня і ночі стане однаковою. Дві півкулі Землі будуть висвітлені Сонцем рівно наполовину. Цей день – астрономічний початок весни 2020 року. Далі, Земля, продовжуючи свій рух навколо Сонця по еліптичній орбіті, буде «підставляти» північну півкулю під все більший обігрів. Пік його настане в день літнього сонцестояння. Потім знову спад до весняного рівнодення і мінімальний сонячний вплив для північної півкулі буде в день зимового сонцестояння. Так на Землі проходить життєвий річний цикл. Так і люди дотримуючись цього циклу будують свої плани, реалізують їх і підводять підсумки. Всі дні сонцестояння дуже важливі для життя. Наші пращури вважали їх найголовнішими Святами (від слова Світло). У ці дні на землю йде особливим чином поляризоване Світло (Горнє) і воно дозволяє «включитися» в горизонти свідомості, з яких можна програмувати поле майбутніх подій. Це «поле” не особистісне і тому потрібна дія для переходу в нього. Це або особливий танець, ритуал, дихання, словом певний настрій свідомості. З точки зору об’єднаної позиції науки і метафізики (езотерики), враховуючи, що основний ресурс людини перебувати в підсвідомості, включення в «поле» – це своєрідний перехід за особистісне сприйняття. Відбувається такий перехід як правило в потужному емоційному стані з наміром і усвідомленням, щоб провести коригування поля подій власного життя. Можна робити таке включення через провідника (жреця, шамана …). У різних традиціях так і робили. Друїди, наприклад, вірили, що День весняного рівнодення здатний допомогти в корекції життєвих подій. Для цього потрібно «поговорити» з деревом-покровителем, повідавши йому про свої неприємності, прагнення і мрії. На Русі робили велике опудало з соломи і спалювали його. Коли робили опудало вкладали в нього намір і через вогонь передавали намір в інші горизонти.

Саме з цією метою, вже традиційно 20 березня буде обряд вуглеходіння з наміром, стрибками через вогнище, закладкою образів поля подій майбутнього і обрядами!

До цього можу додати, що вуглеходіння один з найпотужніших способів активувати імунну систему. Ця практика активує канали органів, що виходять на стопи, на місце через яке ми контактуємо з Матінкою – Землею. Як правило вони закриті, оскільки на поверхні землі багато бруду. В обряді все прогорає і активується. Йде ще і діагностика органів по слідах і відчуттям впливу вугілля на стопу. Далі за рахунок зміни фокусу уваги згорають паразити свідомості. У цьому контексті це мало не єдина практика дієво їх прибирає. Перед практикою зробимо традиційно «мотанку» і вкладемо в неї намір. Будуть практики образного психофізичного налаштування. Під час вуглеходіння відбувається своєрідне єднання світу матеріального та світу тонкого! Така практика – хороший варіант боротьби з вірусною атакою, посилити свій імунітет, прибрати паразити свідомості і бути в доброму здоров’ї з оптимізмом дивитися в майбутнє.

Збір о 17-00 біля входу на Виставковий центр. Вартість 400 грн.

Дістатися можна на маршрутці. Ліс великий і думаю перебувати в ньому одночасно може багато людей). Для участі просто приходьте. Щоб орієнтуватися в кількості учасників про свою участь напишіть на tit777@ukr.net або зателефонуйте 0671712221.

Post Author: sacred