Сонцестояння 2020 в Карпатах з характерницькими практиками!

Транспорт

авто, потяг, маршрутка

Тривалість

6 діб

Ціна

6450 грн

Дати

20/06/2020

Добрий день всім нам і гарного настрою). Завтра літо і, хоча багато страшилок, люди всередині завжди вільні Духом, і слідуючи своїй свободі прагнуть до нових знань, можливостям, гармонії всередині і зовні. Добре все це поєднати з відпочинком, побувати в сильних місцях в потрібний час, перевантажитися від суєти і соціальних протиріч, набратися сил і поліпшити здоров’я.

Головна дата літа – день літнього сонцестояння і в цей день наші пращури робили закладку свого майбутнього, коректували минуле, робили різні обряди.

У цьому році він буде в ніч з 20-го на 21-е червня і далі дати в яких положення Землі, Місяця, Сонця і зірок сильно впливають на свідомість і життя людини. Під ці дати з 20 червня (виїзд з Києва 19-го) по 26 червня в Верховині підготовлена ​​програма відпочинку з характерницькими практиками з подорожами в місця сили, купанням в чані, в басейні, грою в містичну індійську «Ліла».

Проживання на комфортабельній базі «Магурка» в двомісних номерах зі всіма зручностями, на території чан, басейн, 3-х разове харчування в колибі.

Програма

19-го червня виїзд з Києва.

20-го в Магурці. Поселення, обід, невеликий відпочинок і прогулянка по Верховині. Вечеря і готуємо багаття. Робимо обряд очищення минулого, запалюємо багаття, і ходимо по вугіллю.

21-го вранці зустрічаємо світанок і за бажанням купаємося в Черемоші. Сніданок і поїздка до Лади Терношерської (до 18.00). Повертаємося і вечеряємо. Після вечері плавання в басейні, дивлячись на зірки.

22-го в понеділок. Після сніданку характерницькі практики: лежання на цвяхах і ходіння по битому склу. Обід і після відпочинку йдемо в музей Гуцульської магії. Вечеря і після гра «Ліла».

23-го у вівторок сніданок і поїздка до «Писаного каменю». Без обіду (з собою перекус) до вечері. Досить довгий маршрут і там практики. Увечері купання в чані.

24-те червня, середа – поїздка до Криворівні. У Криворівні подивимося стару церкву, повністю дерев’яну. Датою її побудови називають початок 18-го століття. Недалеко стара хата – музей «Гражда». Від Криворівні підйом до «Комор Довбуша». Це одне з містичних місць Карпат. Там розлом на вершині земної кори. Зробимо енергетичні практики. Зайдемо в ретрит-центр. З собою обід. Повертаємося і після вечері басейн.

25-те ​​четвер. Після сніданку базарний день до обіду. Після обіду характерницькі практики. Вечеря і після чан.

26-те виїзд до Києва.

27-ме субота в Києві.

Вартість без дороги до Магурки 6450 грн (проживання, харчування, практики і подорожі все включено).

Ведучі: Віталій Опанащук – верховний отаман Українського козацтва, Ігор Титаренко – ведучий подорожей – тренінгів в місцях сили.

Добиратися можна самостійно на авто, на поїзді до Ворохти і далі маршрутним автобусом до Верховини (автовокзал) їхати 40 хвилин. Від автовокзалу 15 хвилин пішки. На поїзді можна і до Івано-Франківська, і 3 години маршрутним автобусом до Верховини (автовокзал).

Про літнє сонцестояння.

Рухаючись по орбіті навколо Сонця і обертаючись навколо своєї уявної осі, наша Земля змінює нахил осі обертання і в день літнього сонцестояння він приймає найменше значення – 23,4 градуса. В цей день для північної півкулі сонце найбільш високо стоїть над горизонтом, в південному низько. Для нас це найдовший день, і день, коли на Землю йде т.зв. «Горний Світ» – енергія гармонізації та розкриття свідомості. Одне з найбільших свят.

Для участі зареєструйтеся +38 067 1712221, +38 0637420499

Приєднуйтесь, багато цікавого, місця сильні, дати значимі, враження яскраві!

Post Author: sacred