Львів і Карпати з практиками, відпочинком і розвитком в одній подорожі!

Транспорт

Мікроавтобус

Тривалість

5 діб

Ціна

6900 грн

Дати

02/08/2020

З 2-го по 7-е серпня запрошуємо в подорож по місцях сили Львівської та Івано-Франківської області з характерницькими практиками.

Програма розпочнеться з подорожі до Львова. У Вінниках, (це за часів Галицько-Волинського князівства містечко, що отримало Магдебурзьке право, нині включено в Личаківський район Львова) ми пройдемо до цікавого місця – «Чортові скелі». Це одне з магічних таємних місць з безліччю легенд та міфів. За часів ВВВ есесівська організація «Ананербе» проводила там свої дослідження. Місце включення в різні горизонти реальності «тонкого плану» і там є камінь Мага. Це включення магічних здібностей. Включимося в них!!!

Ніч проведемо у Львові. Ввечері Львів красивий, приємний та комфортний. Просто побродити його вуличками, зайти випити чашечку кави і то є добре).

Вранці, це 3-е липня понеділок, підемо в ресторацію «Бачевських». Один з топ 10 ресторанів України. Реально здорово. Це включено у вартість подорожі. Після «Бачевських» їдемо в Верховину. Селимося в «Магурці», обідаємо, відпочиваємо і після цього всього знайомимося з Верховиною. Увечері після вечері підемо в чан і при бажанні після чана можна пограти в гру.

4-е липня, вівторок, після сніданку їдемо до «Лади Терношерської». Це місце «ладування» тіла і свідомості. Зробимо практики. Просто будемо якийсь час там. Є там водоспад з ваннами. Літо, спека, будемо там купатися. Після повернення вечері пограємо в психологічну гру «Діксід»

5-е липня середа, день характерницьких практик. Будемо лежати на цвяхах, ходити по битому склу, занурюватися в підсвідомість через самогіпноз. Ще в цей день екскурсія в музей Магії і Вуглеходіння ввечері.

6-е липня, четвер, після сніданку годину на базар (базарний день) і після поїдемо на «Писаний Камінь», місце включення в глибину себе, тому пов’язують це місце з місцем бажаннь (насправді все вже загадане до народження, треба лише згадати). Там багато каналів, цікаво. Зробимо практики, побудемо там. Повертаємося до вечері.

Практики включення і відповідна настройка на місце сили дають потужний заряд енергії життя, відновлюють структуру свідомості, активують енерго центри і канали в тілі. Все це в цілому покращує стан здоров’я, психіки, розширює свідомість, омолоджує і підсилює саме життя! Ще як бонус – багато ягід в цей час і грибів.

Поїдемо на своєму мікроавтобусі.

Група 18 осіб (заброньовано 2 будиночка)

Вартість з урахуванням усіх витрат 6900 грн. (Для пар і груп 6700 грн). У вартість входить:

– проїзд на мікроавтобусі за маршрутом

– подорожі з практиками в місця сили

– проживання у Львові

– сніданок у «Бачевських»

– проживання в Магурці

– харчування в Магурці

– характерницькі практики

– купання в чані

– відвідування музею Магії

Виїзд 2-го серпня з Києва о 10-00 від Либідської на мікроавтобусі до Львова (з квитками зараз складно і так буде простіше, цікавіше і швидше). Збір о 9-45 під «тарілкою».

З собою взяти захист від дощу, зручне взуття і одяг для походів, їжа в автобус на перший день подорожі до Львова (сухофрукти, фрукти, бутерброди, воду або чай).

Ведучі Віталій Опанащук – верховний отаман Українського козацтва (характерницькі практики), Ігор Титаренко – провідник, подорожі – тренінги в місцях сили.

Для участі зареєструйтеся +38 067 1712221, (вайбер) або за телефоном +38 0637420499. Після оплатіть бронь на проживання 2400 Грн і ми їдемо)

Приєднуйтесь, багато цікавого, місця сильні, враження яскраві! Будемо робити крок до себе, крок до внутрішньої гармонії і балансу!

Post Author: sacred