Подорож на Трахтемирів 5 грудня

Транспорт

Мікроавтобус

Тривалість

День

Ціна

680 грн

Дати

05/12/2020

Це буде завершальна в цьому році подорож до «Духовному серця України», як називають Трахтемирівський півострів. Археологічні знахідки говорять про дуже давні поселеннях в тих місцях, і багато слідів обрядів. Знайдено сліди Трипільської культури, Черняхівської, зарубинецької, епохи Мустьє. На Трахтемирові можна піднятися на древній вал, якому понад 1000 років, в який спроектовані жрецями давнини програми захисту і розвитку, пройти по гряді під якою, як кажуть легенди, один з перших печерних християнських монастирів (християнські монастирі піднімалися з печер, як Лавра, можливо Видубицький монастир, Китаївська пустинь) та відчути потоки свідомості, розкриття її. Можна узагальнюючи сказати, що люди, які жили там присвячували життя Духовному пошуку.

Частина історії України пов’язана з козацтвом, «Лицарів Духу» і також з Трахтемировим.

На внутрішньому плані всі події, і включення залишаються. Потрапляючи в таке місце, налаштувавшись, можна включитися в той простір який тисячоліттями відкривали наші предки. Ось тому в певних місцях і в певний час з людьми на Трахтемирівському півострові відбуваються чудеса зцілення, проявляються нові здібності і можливості.

У зимовий час природа скидає старе, очищається і все це ще більше підсилює енергетику цього місця.

Під час подорожі ми подивимося всі значущі місця Трахтемирівського півострова. Це буде цікаво і пізнавально.

Орг питання. Вартість 680 грн. Виїзд в 8-00 від Либідської (збір за «Тарілкою»). Назад орієнтовно о 19-00. З собою їжу, чай. Одяг теплий, туристичне взуття. Довжина маршруту пішки близько 15 км, пройдемо легко, весь час практики.

Post Author: sacred