Відпочинок, подорожі в місця сили, практики оздоровлення і розвитку в Карпатах з 2 по 8 липня.

Транспорт

Відпочинкова садиба “Магурка” смт. Верховина

Тривалість

6 діб

Ціна

6200 (5600) грн

Дати

02/07/2017

Це комплексна програма, що поєднує в собі відпочинок, подорожі в цікаві місця, пов’язані з різними культами та віруваннями, психофізичні практики саморозвитку, купання в гірських річках і чані і багато цікавої пізнавальної та розвиваючої інформації.

Ми з вами побуваємо в найвідоміших місцях сили Карпат і познайомимося з їх енергетикою через певні способи налаштування свідомості. Познайомимося з гуцульською магією, історією і побутом гуцулів. Зробимо ряд цікавих потужних практик, що розкривають внутрішні горизонти свідомості. Це практика дихання, практика ходіння по гарячому вугіллі, деякі обряди – підношення в магічному місцях Карпат. Буде багато води, чистої цілющої, холодної та гарячої, для пиття і купання).

Організатори  “Дива країни”  та “Подорожі в місця сили”

Тепер в деталях.

Побуваю ми в таких місцях сили:

– в Терношорському Святилищі, біля мегалітичної Богиня Лади, якій більше 10 000 років! Її ще називають восьмим чудом світу, яка дійсно «ладує» свідомість і тіло людини. Все це ми відчуємо це на своєму тілі

– біля легендарного Писанного Каменя – давнього капища, яке приваблює багато людей своєю містичною історією і зробимо там практику очищення і посилення чоловічого роду, відчуємо «космічний зв’язок» і звуком з наміром спробуємо посилити своє здоров’я, відчуття світу і усвідомленості самого життя, що має посилити життєву силу, дати поштовх до досягнення власних цілей

– на Сокільському хребті, на мій погляд самому містичному місці Карпат, зробимо там ритуал підношення з тим що б отримати допомогу в своїх справах від сил «тонкого плану»

– підніметься до Комора Довбуша – розлому на вершині гори з дуже давньою енергетикою самого утворення гір, що зберігає історія життя, наповнимося потужною енергією, зарядимось силою Землі

Наш відпочинок буде поєднувати в собі різні елементи оздоровлення і розвитку. Ми будемо:

– через день купатися в чані, одному з кращих за складом води чанів України, познайомимося і на собі відчуємо дію стародавнього способу очищення й омолодження  впливом вогню через воду

– вранці купатися в Чорному Черемоші, в структурованої гірській воді, що призводить до перезапису інформації води в клітинах тіла, розкриває енергетику тіла

– щодня займатися практикою самомасажу з активацією всіх енергоцентрів (чакр), яка покращує живлення тканин і підвищується життєвий тонус.

– працювати з тілом використовуючи асани йоги, які сприяють розблокування тілесних блоків, покращує кровотік, навантажує маловикористовувані м’язи тіла, прибирає проблеми хребта.

Дуже потужна і цікава є практика вуглеходіння. Це практика потужно очищає свідомість, розкриває нові можливості, прибирає непотрібні особистісні програми. В основі її проведення буде козацька характерницька система знань про природу людини, про її багатовимірність і способи її розкриття. Також потужна практика є швидким образним дихання, спосіб опрацювання програм народження, спосіб очищення від псіхофізічних блоків.

Харчуватися будемо правильно, в основі «довгі» вуглеводи. Це салати, трохи білків і на той час уже ягодами

Відвідаємо з вами стару дерев’яну церкву в селі Криворівня, хату-гражда і музей гуцульської магії з цікавою екскурсією.

Дати проведення захоплюють 7 липня, день в який багато хто відзначає свято Івана Купала, званого так в честь Іоанна Хрестителя, який у воді хрестив (Купав) Ісуса. Існують Різні думки по даті і назві цього свята. Цікаво що від дат зимового та літнього сонцестояння через однакову кількість днів відзначають 6-7 січня Різдво, 6-7 липня народження Іоанна Хрестителя. На рівні ментального бачення в ці дні йде на Землю потік високовібраціонної енергії, званої в різних традиціях по-різному. Перебуваючи в такий день в чистому енергетично потужному місці, людина отримує надзвичайно потужну підтримку в справах своїх земних, підживлення на рівні тіла і підвищення вібраційного стану свідомості. Ми з вами будемо в Карпатах в цей день в одному з найбільш його містичних місць!

В цілому така програма за рахунок руху сприяє втраті зайвих кілограмів, зміцнює м’язи, коректує фігуру, і робить тіло пружним і підтягнутим, тренує витривалість, покращує серцеву діяльність, розвиваються фізична сила і координація рухів, з’являються гнучкість і рухливість. Практики, і просто перебування в місцях сили, «включають» енергоцентри людини, розширюється кругозір. Чиста джерельна вода, свіже гірське повітря, стрункі смерекові ліси і квітучі полонини з запашними цілющими травами посилять нашу силу і життєву енергію.

Приємна і затишна атмосфера в садибі «Магурка», яка знаходиться в мальовничому, місці практично в центрі Карпат створює прекрасні умови для розслаблення і відпочинку після наших подорожей!

Все буде дуже добре, приєднуйтесь Вам сподобається)))

Проживання в дерев’яному котеджі в двомісному номері з усіма зручностями. За додаткову плату допускається розміщення в окремому номері.

Ведучий Ігор Титаренко психолог, фізик, мандрівник по місцях сили, організатор і ведучий семінарів.

Повна вартість 62000 грн (при оплаті до 15 червня 5600 грн) з усіма витратами та дорогою.

Виїзд з Києва в суботу 1 липня, назад в Києві вранці 9 червня, в неділю і попереду день для поступового входження в міський ритм.

У вартість входить:

– проживання в комфортабельних двох-місних номерах (при бажанні одномісне поселення за додаткову плату);

– харчування;

– щоденні практики та заняття;

– все подорож з практиками

– відвідування всіх музеїв;

– все купання в чані

Виїзд з Києва 1 липня на комфортабельному автобусі зі спальними місцями.

Початок програми 2 липня об 11 годині ми вирушимо до Ладі Терношерской, а ввечері нас чекає чан). Кількість місць в групі 15.

Для участі в програмі треба зареєструватися і внести передоплату.  Реєстрація за тел 096 754 1350
099 279 2370 dyvakrainy.com.

Питання по тел 099 6052799, 0671712221, 0637420499 або на пошту tit777@ukr.net- Ігор Титаренко, провідний і організатор програми.

Здоров’я, радості і гармонії всім нам друзі).

Post Author: sacred