Історія внутрішнього Християнства в подорожі по Святим печерам Києва.

Транспорт

Мікроавтобус

Тривалість

5 годин

Ціна

650 uhy

Дати

25/02/2023

Це свого роду завантаження в себе через психофізичне налаштування в просторі печер що напрацювали ченці. Побуваємо в Звіринецьких печерах, Китаєвських, Лаврських і печерах Церковщини. Між печерами переїзд на комфортабельному мікроавтобусі з розповіддю.

Дуже цікаво і корисно для розтотодження з своєю особистістю і прибирання значущості з негараздів.

Час подорожі з 10-00 до 15-00 Місце зустрічі за зупинкою Либідська в сторону автовокзалу (за “тарілкою”). Вартість 650 грн. Реєстрація га подорож 067 1712221 (вайбер)

Кожна людина живе у двох світах – зовнішньому, де існують фізичні об’єкти і їх взаємодія та внутрішньому, де живуть наші думки, образи, почуття. При цьому логічно, що фізичний світ сприймається обмеженим рамками практичного досвіду, а внутрішній лише станом свідомості і може бути нескінченний як і Всесвіт. Зрозуміло що саме з внутрішнього приходить розуміння власної природи і причин життєвих  подій. З цього випливає що обмежуючі зовнішнє сприйняття, людина автоматично переключається на внутрішнє. Все так, але це ціла філософія і за нею технологія, тому що як зовнішній так і внутрішній світи  існують  у відповідності з законами і потрібно їх знати, мати передачу (стан) і знання. В Християнстві, особливо ранньому, широко використовували усамітнення в печерах. Це так званий печерний ісіхазм що прийшов з Афону. Слідуючи цим шляхом монахи досягали розкритого стану свідомості, єднання з життям. Від того приходило розуміння самого життя, причин подій, передбачення і навість усвідомлена зміна мірності. Все це супрводилось процесами які складно пояснити і відносилось до чуда. Насправді є ще багато таємниць, свідомості, матерії, нерозкритих людських можливостей і взагалі розуміння власного потенціалу.  Ось про це і буде йти мова в нашій подорожі.

Є різні точки зору на знаходження в самих печерах. Дійсно є різні рівні прояву та впливу печер і включень.  Все залежить від фокусу уваги і необхідного налаштування. В печерах є намолені місця, різного роду напрацьовані канали, мощі монахів, що присвятили своє життя Богу, різні артефакти. В печерах через резонуючий стан можна глибоко включитись у власну свідомість, вийти за обмеження тіла і  якби збоку подивитись на власне життя. З такої позиції краще зрозуміти себе, причини подій, проглянути свій життєвий шлях, що на зараз, час величезних трансформацій дуже важливо.

Для  участі зареєструйтесь за телефоном 067 1712221 (вайбер) і внесіть 200 грн передплати. Приєднуйтесь, цікаво новий досвід.

Миру, здоров’я, радості!

Post Author: sacred