Людина, Душа, Шлях у Новому році.

Транспорт

в кожній програмі описано

Тривалість

зазначена

Ціна

вказана

Дати

21/12/2021
29/12/2021
13/01/2022

Всі ми маємо тіло, можемо мислити і відчувати. Відповідно стану тіла (хочу істи, пити, холодно, жарко…), почуттів (любов або ненависть), завдань, розуміння… ми діємо у цьому світі. Та мабуть найпотужніші, найгармонічніші правильні дії ми робимо керуючись інтуїцією, якимись внутрішніми усвідомленнями та совістю. Це прояв Людського в людині і він працює тоді, коли людина поєднана з свою Душою.

Що ж таке Душа?

Аналізуючи різні системи знань, наукові та метафізичні, дії людей, відчуваючи свою власну природу, почуття можна сказати що Душа це наша внутрішня сутність. Оскільки через неї ми маємо дотик до природи речей, відчуття подієвого простору то вона є дійсно часткою Всесвіту. Далі, враховуючи її безсмертну природу (про це всі метафізичні системи знань) з сучасним уявленням про світобудову (теорію Великого вибуху, теорію фізичного вакууму)  можна сказати що Душа народжена в Великому Творінні Всесвіту як частка Бога Батька в Бога Матері у Великому єднанні двох протилежностей. Ці протилежності в ядерній фізиці частка та анти частка, в людському світі чолові і жінка, в системі філософських знань світло і темрява, добро та зло, тощо. Душа є у всьому  що є у Всесвіті і відображає поєднану природу дуальності. Людина народжується у цьому світі коли  Душа приймає рішення прийти, або перебіг її дій в минулому, так звана карма, втягує її в нове народження (мені відомі принаймні три причини народження). У будь-якому випадку є мета народження, відповідний шлях з запланованими зустрічами, подіями, необхідним рівнем матеріального забезпечення (достатку). Весь Всесвіт, через події, зустрічі що є мова простору, веде людину, бо це його дитина, дитина Батька і Матері. Знаходження у цьому світі Душі має мету навчання, розвитку, проходження необхідного досвіду для руху далі, до свого Всесвіту через нове Велике Єднання протилежностей. Відчуття шляху, допомога Батьків відкривається через Душу. Це проявляється як інтуїція або внутрішнє знання, розуміння природи речей і подій. Не спаплюжене доглянуте тіло відчуває шлях, тоді воно здорове і не хворіє. Цей шлях невимовний, внутрішній. Саме паро це так звана супраментальна психологія, на цьому будувалось характерництво.

Якщо Душа знає все, то чому в світі так багато горя?

У людини є канал Душі і людина через нього проявляє людяність. Цей канал може блокуватись при народженні (родова травма), через переляки в ранньому дитинстві, через відсутність Любові, уваги батьків, їхньої турботи. Якщо канал працює є Людяність. Саме людяність є ознакою єднання з Душею і тоді можна говорити що є людина. Без Душі, без людяності, маємо вчену тварину (саме так ведуть себе багато громадян нашого суспільства).

Світ душі, і отже справжній Світ, пізнається через серце. Цей Світ містить причинну правду, йому підпорядковується ментальний світ, чуттєвий і фізичний. Так має бути. Якщо канал закритий то народжена людина має контакт лише з треба нижніми Світами і це не пробуджена людина. У Душі є зв’язок з рівнями Духу, які є простором формування життя як такого, три верхні світи. Це простір Творчості, мудрості і трансцендентності.

Життя в світлі такого розуміння – є набуття необхідного досвіду в контакті з Душею, або життя по Со-вісті. Душа веде. Зовні це  виявляється як прояв людяності, чесності, принциповості, мужності, відсутності страху бо нема чого боятись. Віра в життя, в керуючий принцип подій, чуття серцем і зв’язок з Духом є головними показниками шляху людини з каналом Душі. Від його ширини залежить стан людини від пробудженості до Святості. Святість – стан повного включення у всі Вищі горизонти існування людини і нижчі горизонти. Тоді зрозуміло що вона легко може робити в цьому Всесвіті все – воскресіння мертвих, рухати гори, літати, миттєво переміщуватись і все те що за описами притаманно Святим пророкам, махайогам, безсмертним, Буддам, в Українській традиції козакам Мамаям.

Наша цивілізація побудована так, що акцент уваги на зовнішньому прояві, на логістичному підході. Канал зв’язку з Душею заперечується як не існуючий. Справді його нема в світі матеріальному, зовнішньому. Він є у внутрішньому. Але з досвіду, світ будується саме з внутрішнього плану, з думок, ідей, почуттів, і найпотужніші, найгармонічніші правильні дії ми робимо керуючись інтуїцією, внутрішніми усвідомленнями та совістю. Виходить для гармонійного життя вкрай необхідно відновити зв’язок з власною Душею!

Подієве поле формується Цілісністю, або внутрішнім простором узгоджених між собою енергетичних горизонтів форм життя, і через Душу, їі зв’язок можна його корегувати. Це відомо через молитву, духовні практики, дію в образному просторі пам’яті (другій увазі) непохитним наміром Спостерігачем.

Об’єднуючі матеріальний світ і духовний ми діємо в Цілісності.

Розвиток технократії заради комфорту  закриває Душу.

Треба використовуючи здобутки цивілізації для тіла, не розриваюся зв’язок з природою, розуміючи культуру, традиції будувати життя далі

Наближається Новий рік. Йдуть кардинальні зміни і це зараз відчувається. Закінчується світ роз’єднаності. На мою думку сучасна пандемія це прояв роз’єднаності людини з внутрішнім простором. Ставши цілісною нічого страшного не трапиться. Треба відчувати серцем, бачити внутрішнім зором і мати здорове тіло – і тоді життя вічне гарантовано! (принцип свідомості не розривається, перехід робиться усвідомлено і може бути навіть з тілом).

Скоро, починаючи з 21-го грудня, дні формування подій наступного року, року з точки зору багатьох кардинальних змін. Саме з цим пов’язані святкування і побажання. Дієвим для формування подій є намір. При створені наміру на майбутнє необхідно пам’ятати про зв’язок з своєю Душу, і звідти його робити, бо це є Головне!

Запрошую на поді спільного формування наміру на рік:

21-го грудня будемо формувати наміром простір подій в поєднанні з Душею в день Зимового сонцестояння (тут подробиці https://fb.me/e/20bkrQJ6L  або http://mestasily.org/21-dekabrya-2021-vstrechaem-astronomicheskij-novyj-god/ )

З 29-го грудня по 3-те січня подорож на Новий рік в Карпати через Львів, Ужгород і зустріч Нового року на галявині в горах біля села Лумшори (є ще чотири місця тут подробиці https://fb.me/e/tTVijgAHs або тут http://mestasily.org/vstrecha-novogo-2022-goda-na-polyane-v-gorah-karpat/)

13-20 січня подорож на Старий Новий рік в Верховну і зустріч Старого Нового року (є ще три місця тут подробиці https://fb.me/e/2Qkb8Lmav  або тут http://mestasily.org/vstrecha-starogo-novogo-2022-goda-v-karpatah/)

Post Author: sacred