Про мову.

У  радянські часи в Києві всіляко насаджувалась думка що російська мова краща, інтелігентніша, що українською мовою спілкуватись не престижно, лише в сілі спілкуються мовою що є показником некультурності. На жаль так було. Батько з Черкащини а мати з Росії, хоча і не далеко від Славутича, (який тече ще і по Білорусії). В сім’ї спілкувались Російською, а навчався завжди в українських класах. З дитинства так вийшло що дві мови були для мене однакові і було не зрозуміло чому так багато політики будувалось навколо того, якою мовою спілкуватись.

З часом, почав бачити різницю у стані свідомості в залежності якою мовою спілкуєшся. На зараз можу стверджувати що:

– мова це звукова передача наміру або опису чогось або когось

– структура мови близька до структури ДНК, тому звук формує і був на Початку

– мова дотична до внутрішнього світу людини і її правильне звучання спричинює вплив на нього

– мова може змінювати Світ, якщо вона передає резонуючий з Всесвітом намір, так звана справжня мова

– кожна мова, якою спілкується хоча б одна людина має поважатись, бо то звукове відтворення  Світу людини і лише Бог може в це втручатись

– найбільш давня мова Українська бо вона передає резонуючий намір. Вона найбільш близька до справжньої мови, що відповідає ментальному образу території України

– найбільш ритмічна і технічна мова Англійська і вона передає технічний намір для суспільства Земної кулі, тому на ній програмування і вона вважається міжнародною

– будь-яка етнічна мова включена в ментальний образ території її поширення, близька до справжньої мови цієї території і  має вислови-образи які впливають на світ. На цьому будуються замовляння, ритуали, Посвяти, тощо.

Відносно Української мови додам практичний досвід Живого Слова, який отриманий Філатовичем Олександром Володимировичем (https://www.facebook.com/filatovich.info ). Досвід отриманий в рамках програм лікування та захисту словом центру «Живе слово»  ( https://filatovich.org.ua/ ).

Виявилось що словесні матриці, створені для лікувань діють 100% лише коли вони читаються саме Українською мовою.  Російською мовою ефективність біля 30%, англійською ще менше. Ще такий факт як наявність на території нашої країни стародавнього кристалічного щита, що є за деякими дослідженнями частиною стародавнього континенту Му. Він не пошкоджений, в місцях виходу на поверхню маж потужний вплив на свідомість і тому ментальний Образ, що відповідає Українській мові, найбільш потужний на нашій Землі. Тому народжені на цій землі люди мають великі здібності що підтверджується дослідженнями. Так команди нобелівських лауреатів в основному складаються з євреїв та українців (дослідження одного з видавництв). Формування людини відбувається під впливом ментального Образу території народження, і не залежить від національності. Є національні еггрегори, сформовані самими людьми,  які на жаль не відповідають ментальним образам самих територій. Треба включатись в Образ території, і мова є для цього одним з інструментів. Тому в Англії має бути англійська, в Німеччині німецька в Росії російська (так і є), в Україні Українська (так має бути).

Є ще технічні моменти, наукові пояснення. Їх добре робити мовою оригінала, саме вона більш точно передає намір. Тому деякі речі краще пояснювати російською мовою або англійською (звичайно що при розумінні).

Наближається новий рік і мої побажання всім більш розуміти себе, свою землю, людей, бути адекватним ситуаціям, керуватись здоровим глуздом, знаннями, діяти по Со-вісті в наступному році!

Слово Творить, єднає Рід, єднає людей!

Астрономічний почнеться після 21-го грудня (21-го закладаємо намір через багаття та вуглеходіння https://fb.me/e/20bkrQJ6L  )

Хай завжди щастить всім нам!

Post Author: sacred