Транспорт

мікроавтобус

Тривалість

один день

Ціна

590 грн.

Дати

14/04/2018

Вітання, друзі! В суботу 14 квітня буде повторення звичайно-незвичайної подорожі до Чернігова. Звичайна – поїдемо подивимося історичні пам’ятники минулого, знамениті Антонієві печери, Єлецький монастир, Дитинець, по дорозі в м. Козелець Храм Різдва Пресвятої Богородиці. Незвичайна – в цій подорож будуть незвичайні практики. Ми зробимо спробу заглянути за особистісне сприйняття, подивитися на інший горизонт свідомості, дізнатися навіщо все це потрібно було нашим предкам і як ми можемо сьогодні це використовувати в своєму житті.

Якщо коротко, то мета подорожі – стати більш гармонійними, тому що людина значно більше ніж просто тіло і особистість. Кожна людина – це цілий Всесвіт. І пізнати його можна лише занурившись в себе. Можливо саме тому монахи усамітнювались в печерах і через молитву, через споглядання їм відкривалося це розуміння. У Чернігові по печерах і Храмах нас буде супроводжувати і робити практики Костянтин Солдатенко. Костянтин є автором книги «ОБРІЙ», співавтором однойменної збірки «АКЦЕНТ», а також ряду науково-популярних статей на тему знаходження персонального балансу, саморегуляції і розвитку індивідуума. Він через звучання зробить резонансну корекцію енергоінформаційної основи людини. Простіше – розкриє свідомість на іншому горизонті свідомості, який є законодавчим по відношенню до горизонту фізичної реальності. Це призводить до автоматичної корекції власного життя, її гармонізації. Почнемо ми з Болдиної гори. Відчуємо енергетику цього сакрального місця. Потім спустимося в печери. Кожен зал печер має сакральне значення активації свідомості. У печері йде поетапне включення свідомості через звук, який можна описати так:

Вхід – включення в потік, контакт з підсвідомим.

Храмі Феодосія – расфокусировка свідомості з тіла цієї реальності, і включення «тіла наступного рівня».

Біля «кістниці», включення Я в тій, іншій реальності.

Потім поїдемо через Єлецький монастир до Дитинця.

Перед тим як зайти в Дитинець пообідаємо.

Після підемо в Спасо-Преображенський собор. Через внутрішнє звучання відбувається потужне наповнення енергією. На ментальному плані можна побачити шлях між 4-ма іконами Богородиці. Далі в Борисоглібський собор. Там є срібний іконостас зроблений на замовлення гетьмана Мазепи. Включення в нього вибудовує центральний канал і дає потужну опору. На другому поверсі через звук активуємо перший центр або як його називають в слов’янській традиції «віхтор». Цікавої інформації буде багато, включаючи тренування включення другого уваги і навчання відчувати тілом як антеною (методика вібраційного паспорта).

Приєднуйтесь, це унікальний досвід!

Вартість подорожі з практиками, вхідними квитками, проїздом на мікроавтобусі та обідом 590 грн.

Ведучі: Ігор Титаренко, Костянтин Солдатенко.

Подорож відбудеться в суботу 14 квітня. Збираємося о 8.30 неподалік від метро Либідська під «тарілкою», трохи далі від зупинки громадського транспорту в бік автовокзалу. Участь передбачає реєстрацію за тел. 0677849282 (Антоніна) внесення передплати 200 грн. на карту.

Post Author: sacred