Про подорожі до місць сили

Тема місць сили велика, багаторівнева, і вимагає фундаментального підходу, щоб уникнути міфологізації об’єктивних процесів у свідомості і різного роду спекуляцій. Сучасна наука ще не добралася до цілісної системи знань, що пояснює сенс життя, форми її прояву з тим, щоб людина зайняла відведену їй роль в структурі світобудови записану в формі «За образом та подобою». Тому при описуванні значення місць можна спиратися на свій суб’єктивний досвід, системи метафізичних знань і елементи культур минулого, які сьогодні відновлюються в різних традиціях внутрішніх шкіл. За думкою багатьох дослідників Україна має виняткову роль за своєю значимістю у відновленні внутрішньої культури людини в планетарному об’ємі. Справа в тому, що вона знаходитися на одному з чотирьох найбільших кристалічних щитів, які колись були частиною фундаменту одного континенту, де могла зародитися життя. У XIX столітті вчений Августус Ле Плонжеон досліджував стародавні тексти майя на Юкатані і йому вдалося з’ясувати, що народ майя вважає своїми предками атлантів, єгиптян і жителів неіснуючого сьогодні континенту Му. Так ось, можна, на основі аналізу інформації про будову Землі, даних археології, історії та об’єктивного історичного аналізу розквіту культур, припустити, що центр цього континенту був якраз там, де розташована центральна частина України. Насправді вона на сьогодні є найцікавішою для проживання за кліматичними умовами. Важливо що на території України 27800000 га землі займають чорноземи, і це 8,7% від світових площ. За даними археології територія України була заселена дуже давно і можливо є колисковою людства. На ній повинні бути місця утримання потужних древніх джерел цілющого впливу на людину первинними природними силами. Цей висновок логічно випливає з розуміння ідеї життя що виникло на цій планеті. Дійсно, навколо України, її історії, її мови існує багато міфів і легенд. Всі вони не мають прямих доказів, але варті уваги. Низький  технологічний рівень економіки, можливо, є засобом Надсвідомості цієї землі зберегти її ж від руйнівного технологічного впливу і люди, що живуть тут, на генетичному рівні мають можливість включитися в нього. Тому по відомій історії України її жителів весь час намагаються знищити, щоб уникнути розвитку свідомості і мати на Землі слухняних біороботів з уніфікованою культурою. На даному етапі існує багато досліджень надможливостей нашого мозку, які взагалі не використовуються. Багато людей в Україні мають унікальні можливості і рівень інтелекту у багатьох дуже високий. Я зустрічав людей, які бачать, як би неіснуючі об’єкти і боятися про це розповідати. Деякі потай розповідають про спілкуванні з іншими цивілізаціями, культурами минулого! Після програм подорожей до деяких з популярних т.зв. місць сили учасники починають змінюватися на всіх рівнях. Змінюється коло інтересів, коло друзів, цінності і через деякий час з’являється інша, більш гармонійна, цілісна і розвинена людина.

Ще, мабуть, цікавим є дослідження загальної енергетики України – вона жіноча, по-іншому, Инььска. Як був зроблений такий висновок? По-перше, потужно розвинений культ жінки. Саме її фігурки і малюнки часто знаходять археологи – це трипільські знакові жіночі форми, скіфські фігури жінок в курганах. Хоча варто відзначити, що і в інших культурах також більшість форм і зображень – саме жінки. По-друге, ментальний образ України – це жінка, що побічно підтверджується мелодійністю мови, великою кількістю жіночих обрядових місць, лисих гір (де немає чоловічого потоку, а є тільки жіночий, тобто маятник обертається проти годинникової стрілки) і загальної енергетикою. Україна зіставляється з серцевою чакрою Землі. Про це можна почути від екстрасенсів, можна відчути просто представивши цей образ і відстеживши в якій зоні тіла виникають почуття. По-третє, в Україні насправді красиві жінки, які з легкістю народжують дітей))).

Іншими словами, Україна має якийсь енергетичний потенціал, який позитивно і розвиваючи діє на Людину. Очевидно, він якось розподілений по всій її території і в різних місцях проявляється по-різному. Яскраве вплив спостерігається в місцях виходу кристалічного щита. До них відносяться Буша, Кам’яне село, Буцький каньйон. Є місця, де потужно проявляються потоки жіночої енергії. На рівні відчуттів в тілі чується тепло, легкість, політ свідомості, позитивний стан, і обертання маятника відбувається проти годинникової стрілки. Оскільки жінка – мати, вона дає життя, така жіноча енергія може бути названа енергією життя і її вплив призводить до появи в свідомості жіночого образу. Саме такий вплив призвело до написання ікон, наприклад, Богородиці Зарваницької. Образ Богородиці бачив Антоній на Печерській горі, Образ Богородиці бачив Іона біля Видубицького монастиря. Енергія життя в інших мовах має назву Кі, Ци, або Чі й за однією з версій назва Києва походить від того що енергія життя Кі тут явлена ​​- КіЯва! На Геогліфі Києва, утвореного його рельєфною частиною, з висоти можна побачити голову жінки. У підтвердженні цього згадаємо вислів Віщого Олега: «Київ – Мати міст руських»! Однією з найпотужніших зон впливу жіночої енергії на свідомість людини є територія Холодного яру, яка за кількістю унікальних археологічних, наукових, історичних об’єктів він займає 1-е місце в Україні (понад 150 унікальних пам’яток культури і природи).

У найзагальнішому підході місце сили – це якийсь простір, в якому на свідомість людини діє щось, що приводить до різних феноменів: бачення картинок, незвичайне дихання (прискорене або уповільнене), що виникає напруга або навпаки розслаблення, по-іншому працює мозок. У такому просторі емпірично встановлюється конкретика впливу і можливий результат цього впливу. Є місця, після відвідування яких можуть з’являтися картинки, люди починають бачити образи, яких фізично немає. Їх називають сутностями, духами, елементаламі тощо. Є місця, в яких посилюються думки. Вони стають чіткими, яскравими, приходить більш глибоке розуміння того, з чим думки пов’язані. Можуть лікуватися різні органи, може відновлюватися в найзагальнішому варіанті стан здоров’я. Є такі місця, де виліковується онкологія. Тобто відбувається вплив на людину, в результаті якого змінюються властивості тіла і можливості свідомості.

Гіпотез про виникнення таких місць багато. Це можуть бути рельєфні особливості, особливості насаджень, результат усвідомленої ментальної діяльності групи людей (ритуальні місця, намолені), наслідки геомагнітної активності земної кори, падіння метеорита, розломи, тріщини і т.п. Отже, є явище – наявність деяких місць, що впливають на свідомість людини. Існують гіпотези про їх походження. Як наслідок, виникає питання – як правильно з ними взаємодіяти? У такі місця приходять різні люди з різними потребами. Одні шукають в таких місцях просвітлення, новий духовний досвід, інші з надією отримати зцілення від чогось, тобто з певними проблемами. Енергетичний слід людини, як і фізичний, і це логічно, залишається в тому місці. Значить, необхідно знати і дотримуватися правил безпеки. Також важливо вміти взаємодіяти з таким місцем. Приходимо до того, що подорож в таке місце небезпечна і вимагає певних знань і навичок. Тому такі подорожі в правильному варіанті називаються подорожами-тренінгами в супроводі підготовленого фахівця. У них, на основі знань і досвіду, провідний правильно орієнтує увагу учасників і, створюючи спільний простір, стежить за безпекою групи. Спостереження і контроль з боку ведучого за психофізичним станом учасників, при відвідуванні місця сили, необхідні для отримання потрібного йому досвіду кожного з них.

Такий досвід є результатом проведення конкретних практик, які підходять по суті до такого місця. Мало приїхати, треба знати, що і як робити, куди направляти увагу і яким способом діяти. Відомо чимало випадків звернення людей до психологів, різним екстрасенсів по допомогу після відвідування місць сили без відповідного супроводу. Можуть бути підселення, підключення, збиті полярності (порушення руху енергії в тілі), напад елементалей та інше. Моя рекомендація – організовувати подорожі в місця сили треба в супроводі людей, які адекватно розуміють суть того, що відбувається без міфологізації і містифікації. Людина багатовимірне істота і фізичним тілом не закінчується. Тіло може закінчиться, а життя немає. Смерть, це скорочено від «зміна мірності», і треба за свою досить коротку (хоча при бажанні її можна в тілі продовжити до безкінечності, біологічно мінімум 365 років) осягнути себе в повному обсязі.

Тому, життя – це рух до усвідомленості своєї багатовимірності, до знань, які відкривають горизонти свободи і пізнання Всесвіту. Ми, насправді, – діти Всесвіту. І подорожі в Місця сили з відповідними знаннями та навичками – один з варіантів її осягнення і свого місця в ній!

Post Author: sacred