Трахтемирів 7 листопада

Транспорт

Мікроавтобус

Тривалість

12 годин

Ціна

750

Дати

07/11/2020

Місця сили багатовимірні, тому вони і називаються місцями сили. Справжня Сила людини за межами Его, за т. зв. антропним бар’єром, подолавши який людина включається в сваій справжній потенціал. Як раз в місцях сили це можна зробити бо багато вимірність там присутня.  У Трахтемирові пізньої осені, йдучи по дорозі після старого валу, що утворює захист стародавнього  городища, включається при настрої цікавий потік. Він нагадує ріг єдинорога. Схожа енергетика в Храмі Святого Сімейства в Барселоні. Цей потік зв’язує з Джерелом, в якому є Досконала Ідея Всього Творіння, і в т.ч. кожної істоти. Є скельний малюнок у Шумер, де намальован цей зв’язок. При певному настрої відбувається зцілення і омолодження організму. Саме восени на Трахтемирові цей зв’язок найбільш потужний. Я недавно був з температурою під 39. Навколо, самі знаєте, багато страшилок і ін. Було відчуття тиску, чужорідного, неприємного, апатичного. І ось думка прийшла пройти в дублі по Трахтемирові. Я так і зробив, перетворивши невеликий простір квартири в дорогу на Трахтемирові. Через 20 хвилин температура впала до 36,5.

Криза пройшла і почалося одужання. Цьому є просте пояснення, якщо взяти до уваги багатовимірність Всесвіту і нас.

Є вже невелика група і в наступну суботу буде поїздка на Трахтемирів, де я про все це розповім і покажу включення. Зробимо практики. Можливо завершальна подорож на Трахтемирів в цьому році. Будуть в програмі «Козацький Дуб», 222, Монастирок, Шпиль Марка, Лінза, гряда Марка.

Приєднуйтесь, як завжди цікаво і перед зимою дуже корисно. Візьмете з собою в зиму Образ Зцілення себе, універсальні ліки від усіх хвороб). Вартість 750грн.

Субота, 7 листопада 2020р. о 8:00 від ст. м. Либідська вирушаємо. Збір групи під “тарілкою”

Для участі передоплата на карту 200 грн. Питання і реєстрація 067 1712221 вайбер, вотсап.

Погода буде гарна)

Post Author: sacred