Подорож до найцікавіших місць Карпат, купання в чані та практики

Транспорт

Поїзд, автобус

Тривалість

Ціна

4900 грн

Дати

05/10/2017

Дорогі друзі запрошуємо Вас в подорож до Карпат, які в Індії називають проекцією райських гір, де ми побуваємо у самих цікавих і потужних місцях, або місцях сили. За три дні три подорожі, три дні незабутніх відчуттів занурення в світ казкових гір!
Ми побуваємо біля Лади Терношерської, стародавнього мегалітичного комплексу, якому, як вважають дослідники, близько 10 000 років! Знаходження там дуже позитивно впливає на весь організм людини, «ладує» кожного, хто перебувати поруч. Піднімемося до легендарного «Писаного каменя», зробимо там ряд практик для гармонізації життя на всіх рівнях, з’єднаємося зі своїм чоловічим родом і наповнимо його силою! Там є «космічний олтар» у вигляді величезної стопи (за легендою там спочиває жрець народу велетнів «Карпів»). Зробимо (за бажанням) ритуальне підношення. Ще одне цікаве місце – «Комори Довбуша». Це розлом на вершині гори, де швидко відновлюються сили, йде наповнення здоров’ям і енергією серця Землі, адже вона наша Мати і дає нам в житті все. Скрізь багато води, чистої карпатської і будемо її пити. В цей час ще можна знайти білий гриб, ягоди. З хребтів приголомшливі панорами, дух захоплює!
Після кожної подорожі буде купання в одному з найкращих чанів за складом води – три купання і сауна з басейном!
Крім цього за бажанням вранці можна буде взяти участь в унікальній практиці самомасажу, синтез козацького здрава, даоських технік і гімалайської йоги. Після практик будемо купатися в гірській річці, дуже запам’ятовується, і при цьому дуже корисно для всіх систем організму.
Програма насичена, цікава, нудьгувати не доведеться! Це повне перезавантаження свідомості, очищення і зарядка енергією життя!
Проживання в двомісному номері. У номері душ, туалет, є вай-фай. Харчування триразове.
Дата проведення з 6 по 8 жовтня (5-е четвер виїзд в Карпати, 8-у неділю виїзд до Києва) Вартість всієї програми з дорогою 4900 грн. При реєстрації до 15 вересня 4500 грн.
Щоб зареєструватись напишіть на tit777@ukr.net або зателефонуйте 099 6052799, 067 1712221, 063 7420499 Ігор Титаренко, ведучий програми.
Група невелика, дев’ять місць. Приєднуйтесь, буде цікаво і корисно!

Post Author: sacred