Лиса гора Києва – одне з таємних сакральних місць планети, потужне джерело енергії, справжнє місце сили!

Транспорт

Тривалість

Ціна

1

Дати

Багато легенд міфів, страшних та потойбічних історій про це місце. Я неодноразово бував там і дійсно вражень багато, вплив відчутний, однозначно місце сакральне, містить в собі велику купу таємниць. Почну з того що під горою і досі існує невивчені підземелля, закриті для проникнення туди, бо це дуже небезпечно. Колись зайти туди була можливість,  я спілкувався з тими хто там був. По перше багато сутностей. По друге потужна жіноча енергетика, і розгалужена система різних підземель різних часів. Є відносно недавні, є дуже давні. Відносно заводу – так був, туди заходила залізнична гілка з боку Корчуватого. Зверху гори всі входи забетоновані, щоб уникнути проникнення.

З точки зору біолокації є на поверхні гори різні місця. Є поляна з південно-західної сторони де чітко фіксується дуже потужний жіночій потік. Місце відьм (тих хто відає), де вони літали. Жіночим я називаю потік, коли при біолокації маятником він обертається по еліпсу проти годинникової стрілки, причому рух еліпса (як фігури утвореної обертанням самого маятника) теж проти годинникової стрілки. Справа в тому що через кожний об’єкт цього світу йде одночасно два потоки. Зверху чоловічий, і маятник показує його за правилом буравчика обертаючись по годинниковій стрілці, знизу жіночий, обертання маятника проти годинникової стрілки. У разі біолокації маятником він має показати  два потоки одночасно. Тоді рух самого маятника – це чоловічий потік, а рух фігури що він описує жіночій. Так ось на Лисій горі маятник обертається проти годинникової стрілки, і еліпс що він описує теж обертається поти годинникової стрілки. На цій енергетиці при певному налаштуванні дійсно можливі польоти!

Є на горі і чоловічі місця, є і збалансовані. Трохи нижче в лісі я знайшов взагалі портал, що веде на нижчій рівень свідомості, до сутностей. Це випалений з середини стовбур старого дуба. Коли росте дерево воно утворю потік, потужний, справжній і є техніки що це використовують для ритуальних дій. Це видно на ментальному баченні і просто відчутно. Від того місця на південь у цьому ж лісі є дуже цікава невеличка галявина. Всередині якої старий дуб з написами рун. Влітку, коли я там досліджував ці місця, звернув увагу що за тим невеликим, але досить старим лісом, на полі  було два табори циган. Вони мають в своїй спадкоємній культурі певні звичаї взаємодії з різними сутностями,  вміють бачити, тому там і знаходились. Це додатково підтверджує дієвість і сьогодні місць лисої гори. На сьогодні це взагалі то парк створений в ознаменування 1500-річчя Києва. Про це свідчить камінь з написом в центральній частині на поверхні гори.

Останньою спорудою була тут була Лисогорська фортеця і геометрія споруд у вигляді насипів, ровів, проходів добре зберіглась. Є навіть глибока незамурована відкрита вентиляційна шахта і можна до неї підійти. Збудована Лисогорська фортеця була у 19-му сторіччі. Роботи почалися в 1872 році під керівництвом генерала Едуарда Івановича Тотлебена. Після завершення робіт форт являв собою складну систему бастіонів, равелінів та інших військових споруд. З початку XX Лисогірський форт перетворився у найбільшу в’язницю та місце страти державних злочинців. За 11 років тут позбавили життя понад 200 людей. 24 вересня 1911 року на Лисій Горі був повішений один з найбільш відомих російських злочинців есерівський «бойовик» і одночасно агент охоронного відділення Дмитро Багров, вбивця видатного державного діяча країни, прем’єр-міністра Петра Столипіна. Страти, тільки таємні, відбувалися в підземеллях Лисої Гори і після революції, вони використовувалися НКВС. «Темна» частина історії лисої гори мабуть почалась ще з захоплення Батиєм Києва. Жителі міста знайшли порятунок від грабежів і вбивств в печерах Києва, і хан Батий, щоб не залишати в тилу живих ворогів, велів ці печери замурувати. Так у  Звіринецьких печерах було знайдено багато скелетів людей біля виходу, що підтверджує цю історію. Мабуть в печерах лисої гори, яка в той час була у володінні  Печерської лаври, були також замуровані люди. Така передчасна групова смерть призводить до утворення сутнісного існування. Тобто душі померлих можуть і досі бути там. Адже у всіх релігіях є так звані проводи. В християнстві – відспівування, в буддизмі – Пхова, у скандинавів поховання здійснювалося в човні або кам’яному кораблі і можна навести ще багато таких ритуалів. Тому можливо і сьогодні незаспокоєні душі сильно впливають на характер енергетики гори. З історії Лисогорського форту відомо що у 1874 році її комендант навіть видав своєрідну інструкцію для офіцерів – перед виходом у караул офіцер був зобов’язаний попереджати солдата, щоб той не бентежився незрозумілих шумів, то всього лише пориви вітру та крики нічних птахів. Зрозуміло що причина була у впливі на свідомість різних сутностей. Можливо історія їх існування у цьому місці ще більш давніше, адже Частина легенд  лисої  гори пов’язана з старослов’янськими ритуалами. На її вершині здавна зводилися святилища з храмами і статуями Слов’янських богів. Мабуть ще волхви використовували в надрах гори підземні ходи. Вони вміли працювати з матеріальною реальністю і використовували енергетику цієї гори.  За своєю силою витоку енергії, яку іноді називають Кі лиса гора Києва найвідоміша у Світі. Є цікавий факт приїзду туди тібетських ченців для проведення ритуальних дій, коли збройне протистояння між Тибетом і Китаєм досягло свого апогею. Далай-лама Тибету послав у Київ буддійських ченців з особливою місією. Три дні і три ночі ченці просили вищі сили про припинення війни, і на третій день помер Ден Сяо Пін!

У наш час, аж до 1985 року, на Лисій Горі розташувалась секретна військова частина і загадковий «радиообъект № 7». Є інформація, і ніби є люди які її підтверджують, що насправді в глибині Лисої Гори під станцією розташовувалися секретні лабораторії з дослідження феноменів магії і окультизму, уфологічний центр, а також лабораторії, пов’язані з дослідженням космосу. Підтвердженням того, що Лиса Гора є біоактивної зоною величезної потужності, може служити її дослідження, проведене геофізиком, колишнім керівником спеціалізованої біолокаційної партії при міністерстві геології України Василем Стеценко.

Якщо якось узагальнити всі ці історії і реальні відчуття на Лисій Горі, можна казати про вплив на людину, час, і події з цього місця, як то було продемонстровано тибетськими монахами. В вочевидь в минулому з Лисої управляли подіями по всій планеті, корегували взаємодію добра і зла, які існують в нерозривному зв’язку між собою, і щоб збагнути всю глибину цієї місцевості треба стати справжньою цілісною людиною.

Приєднуйтесь до наших подорожей в яких ми завжди торкаємось цієї теми.

Підписавшись на цікаві новини (форма на головній сторінці сайта справа під слайдером) і отримавши запрошення на подорож ви маєте гарантовану знижку на програму!

Post Author: sacred