Подорож в самі магічні місця сили України і активний відпочинок на морі!

Транспорт

мікроавтобус

Тривалість

5 діб

Ціна

4200 грн

Дати

10/07/2017
20/06/2017
30/06/2017

Пропонуємо програму подорожі в якій ви побуваєте в самих містичних і чарівних місцях України – це Холодний яр, і Кам’янка могила, і 3 дні будемо плавати в морі, в солоному озері і гарячому джерелі на Арбатській стрілці!

Вся програма розрахована на 5 діб. У перший день ми вирушимо на мікроавтобусі до урочища Холодний яр і зануримося в його магічну атмосферу. Побуваємо в реліктовому лісі, на давньому «працюючому» скіфському або змієвому валу, біля Гайдамацького озера, в Мотрином монастирі і біля дуба Максима Залізняка, якому 1100 років! Там же буде перша ночівля.

У другий день ми вирушимо до Кам’яної могили, містичного меморіального комплексу в Запорізькій області. Після екскурсії до вечора приїдемо на Арабатську стрілку і пірнемо в море!

Наступні дні нашої подорожі будемо купатися в морі, робити ранкові практики з фахівцем Даоських технік і правильного харчування Олександром Пучко. Також купання в цілющому гарячому джерелі та  солоних озерах! Зробимо прогулянку по Сивашу. Дуже мальовничо і вражаюче! Проживання на стрілці в обладнаному наметовому таборі в 20 метрах від моря!

Потужна перезавантаження свідомості, відмінний відпочинок і наповнення енергією і здоров’ям!

Щоб отримати більш детальну програму по днях з усіма умовами напишіть tit777@ukr.net

Дати виїзду з липня по середину вересня по мірі комплектації групи. Пишіть дати, коли Вам зручно поїхати!

Буде цікаво і просто здорово!

Post Author: sacred