Таємниці нічного лісу.

Транспорт

маршрутка 470, 52

Тривалість

4 години

Ціна

350 грн

Дати

18/10/2019

У п’ятницю 18 жовтня о 18-15 буде третя подорож по вечірньому лісі. Дві попередніх показали, що в нічному лісі насправді дуже комфортно. Багато енергії, легко керувати фокусом уваги і добре виходять практики. Відсутність сонячного світла не так жорстко фіксує реальність, посилюється ментальне бачення, можна побачити різних «польових» сутностей. У цій подорожі об’єднаємо дві попередні. Почнемо з Китаєво. Підемо на галявину 7-ми доріг, зробимо там практику включення в свою ключову форму і з галявини, по стежці Серафима Саровського (по ній, як розповідали монахи, він любив гуляти) пройдемо в стані «включеності» до озера. Далі до озера «русалок». У темний час доби ментальним баченням їх можна побачити. Як це робити ми розповімо. Далі через ліс до купелі, потім піднімемося на плато, зване «Сурья-градом» і пройшовши біля найстарішого дуба попрямуємо до вершини плато. На вершині зробимо практику передачі наміру через вогонь (типу ягьі). З вершини через буковий гай вийдемо на територію виставкового центру і там до центрального входу. За часом до 23-х годин. Протяжність маршруту близько 6-ти кілометрів.

Від Виставкового центру в цей час ще їздить метро. Свою машину відразу краще ставити там і в Китаєво їхати на громадському транспорті. Їхати від метро Деміївська на 470 або 52 маршрутному автобусі до зупинки школа і там 7 хвилин пішки до монастиря. Зупинка маршруток на проти Рошен по проспекту Науки.

Мета такої подорожі в першу чергу заглянути в себе, в іншу частину, познайомитися з польовим світом енергій і подивитися на різних істот польового світу. Користуватися будемо ментальним баченням, включатися через відчуття і напрацьовувати навички взаємодії з т.зв. тонким планом, який у відсутності світла проявляється краще.

Вартість 350 грн. Ведучі Ігор Титаренко 0671712221, Армен Арустамян 0978597223. Для участі зателефонуйте

Post Author: sacred