Майстер-клас з плетіння «Мандали Очищення»

Транспорт

метро Майдан Незалежності

Тривалість

до 5 годин

Ціна

350 грн

Дати

21/12/2019

День зимового сонцестояння здавна вважався одним з найважливіших в році та сприймався як точка початку астрономічної зими, астрономічного нового року. У 2019 р. він припадає на неділю 22 грудня (о 6.19 ранку).
У різних культурах день зимового сонцестояння символізував відродження і перемогу добра над злом. За слов’янськими традиціями в цей день підбивали підсумки року, завершували всі роботи по господарству, прибирали, викидали непотріб, очищували своє життя від усього негативу, жалю і турбот на весь майбутній рік, просили вибачення та мирилися. За повір’ям, все задумане в цей день здійснюється, тому влаштовувалися свята, зустрічі, ритуали, різні урочистості.
З цього приводу запрошую всіх бажаючих зібратися в коло на майстер-клас з плетіння «Мандали Очищення», яка створюється з білих ниток і допоможе м’яко підготуватися до кроку в новий рік життя.
Вважається, що Біла Мандала – це магічний інструмент в роботі з надтонкими емоціями і станами. Білий колір – це всі кольори, ще нерозподілені на свої спектри. Це про духовність, трансформацію та єдність, в якій поєднується різноманіття Світу. Це про зцілення, очищення, захист думок і почуттів від негативу.
Виплітаючи Мандалу по колу білою ниткою як безперервним потоком світла, ми направляємо енергію на звільнення і очищення себе від диструктивного, на зцілення складних ситуацій, негармонійних відносин. Завершеною Мандалою, новонародженим мереживним Сонечком, виходимо на якісно новий, ясний етап життя, починаючи з чистого аркуша!

Збираємося 21.12.2019 о 15.00 за адресою вул. Грушевського 4а, офіс 1 (оскільки офіційно це робочій день можемо змістити час за домовленістю – пропозиції приймаються). Разом створимо намір очищення, зробимо відповідні налаштування (як відомо в колі все працює набагато потужніше!) та будемо насолоджуватися творчим процесом! Ще влаштуємо чаювання!
Тривалість майстер-класу – орієнотвно 5 годин. Всі необхідні матеріали надаються. Енергообмін – 350 грн. З собою – смаколики до чаю, фрукти.
Реєстрація за тел. 0677849282 (Viber, WhatsApp). Прохання завчасно повідомити про участь для підготовки необхідної кількості матеріалів.

Post Author: sacred